INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Santi Cazorla și-a ales viitorul club! Va fi antrenat de o legendă a Barcelonei

Santi Cazorla (dreapta) a oferit o pasă decisivă în Villarreal - Eibar 4-0 // foto: Guliver/gettyimages +16   FOTO
Santi Cazorla (dreapta) a oferit o pasă decisivă în Villarreal - Eibar 4-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 14:45 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 16:56

Santi Cazorla (35 de ani) va evolua pentru Al-Sadd, echipă din Qatar, antrenată de marele Xavi (40).

Cazorla și-a anunțat viitorul club pe Instagram, la o zi după ce a jucat ultimul său meci în tricoul lui Villarreal. „Sunt fericit să anunț că Al-Sadd va fi următorul meu club. Abia aștept să lucrez cu Xavi și să dau 100%”. Cu fostul mijlocaș al Barcelonei, Cazorla a fost coleg la echipa națională a Spaniei. Acum, se va afla sub comanda sa.

Cazorla, sezon excepțional pentru Villarreal

Duminică, Santi Cazorla a jucat ultimul său meci pentru Villarreal. Mijlocașul spaniol și-a ajutat echipa să câștige meciul cu Eibar (scor 4-0), victorie care i-a cimentat a 5-a poziție în La Liga „Submarinului galben”. Cazorla a început meciul ca titular, fiind înlocuit în minutul 82, la 1-0. El a reușit pasa decisivă pentru singurul gol marcat până în acel minut, de către Zambo Anguissa.

La finalul meciului, colegii l-au ridicat pe Santi pe brațe, aruncându-l în repetate rânduri în aer. La 35 de ani și după numeroase accidentări suferite, spaniolul a contribuit decisiv la calificarea lui Villarreal în grupele Europa League.

+12 FOTO

11 goluri și 10 pase decisivea reușit Santi Cazorla în acest sezon de La Liga, în 35 de apariții

Sunt pe vecie recunoscător clubului și fanilor pentru că și-au deschis ușile pentru mine și pentru toată afecțiunea pe care mi-au aratăt-o atât de mult timp. M-am simțit extraordinar, dar a venit timpul să închei această etapă a carierei mele. Este o decizie la care m-am gândit foarte mult. Cu fiecare meci, îmi e mai dificil să dau 100% și trebuie să fiu sincer cu mine și cu clubul. Nu este un «adio», ci un «ne vom revedea» - Santi Cazorla, mesaj pentru Villarreal

329 de meciuria jucat Cazorla la Villarreal, în 3 perioade diferite petrecute la clubul spaniol. Acesta a mai strâns 180 de meciuri la Arsenal, 42 la Malaga și 34 la Recreativo Huelva

Citește mai multe știri despre La Liga:

Lionel Messi, frustrat după ultimul meci al Barcelonei din acest sezon de La Liga: „Obiectivele personale sunt secundare!”

Performanța incredibilă realizată de Sergio Ramos » Este singurul fundaș din secolul 21 care reușește asta în La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează