INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Santos, echipa lui Pele și Neymar, a suferit cea mai drastică înfrângere din istorie » Antrenorul și-a prezentat scuzele, iar fanii au avut o reacție uluitoare

Santos, clubul care i-a dat fotbalului pe marele Pele și pe Neymar, a suferit duminică seară cea mai drastică înfrângere din istorie, 1-7 pe terenul lui Internacional.
Santos, clubul care i-a dat fotbalului pe marele Pele și pe Neymar, a suferit duminică seară cea mai drastică înfrângere din istorie, 1-7 pe terenul lui Internacional.

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 17:28 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 17:53

Santos, clubul care i-a dat fotbalului pe marele Pele și pe Neymar, a egalat duminică cea mai drastică înfrângere din istorie, 1-7 pe terenul lui Internacional Porto Alegre. 

Santos este al doilea cel mai titrat club al Braziliei, cu 8 titluri. Ultima a venit în 2004, iar de atunci regresul a fost constant. Formația pregătită de Marcelo Fernandes a căzut pe loc retrogradabil la capătul celei mai dureroase înfrângeri din istorie.

Olympiakos - Panathinaikos, întrerupt definitiv » Haosul a fost declanșat imediat după golul de 1-1
GRECIA
Olympiakos - Panathinaikos, întrerupt definitiv » Haosul a fost declanșat imediat după golul de 1-1

Santos, eșec istoric contra lui Internacional

Deplasarea cu Internacional a început de la 0-1. În minutul 2, Kevyson își trimitea mingea în propria poartă. Alan Patrick, Enner Valencia și Wanderson, vedetele gazdelor, au înscris și ele înaintea pauzei.

Recitalul a continuat și după reluare. Bustos, Valencia, din nou, și Luiz Adriano au contribuit la un rezultat șocant.

Internacional s-a depărtat de zona periculoasă a clasamentului, a urcat până pe 12, cu 35 de puncte. Santos e pe loc retrogradabil, cu 30 de puncte, când mai sunt de disputat 10 etape.

Marcel Fernandes, antrenorul lui Santos, și-a găsit cu greu cuvintele după meci: „În numele meu și al tuturor celor implicați la echipă, vreau să prezint scuze în fața fanilor. Responsabilitatea o port doar eu. A fost o zi grea, acum trebuie să ridicăm capul și să mergem mai departe. Nu voi arunca prosopul. Vom lupta până la final pentru a evita retrogradarea. Trebuie să fim uniți în această luptă”.

1912este anul înființării lui Santos, club care i-a dat fotbalului pe Neymar sau Pele

Cei aproximativ 100 de suporteri ai lui Santos veniți în deplasare au avut un comportament ireproșabil. Au cântat tot meciul, inclusiv când tabela arăta un neverosimil 0-7.

VIDEO. Rezumatul meciului Internacional - Santos, scor 7-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Fanii lui Manchester City, scandări oribile după dispariția legendei lui United! Vor fi suspendați pe viață

Amețeli, greață, comoție labirintică! Jucătorul lovit de o petardă în derby-ul din Grecia a petrecut noaptea la spital

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează