INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MAN. UNITED 2-2

Sarri, furios pe jucători după egalul din derby-ul cu United: ”Terminați cu mingea lungă!” + I-a cerut scuze lui Mourinho

Articol de - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 10:35

Maurizio Sarri, managerul lui Chelsea, a criticat echipa pentru evoluția din repriza a doua a meciului terminat la egalitate cu Manchester United, scor 2-2: ”Sunt foarte dezamăgit, băieții trebuie să joace cum vreau eu, doar cu pase pe jos, nu dezorganizat. Bine că am egalat”.

Chelsea a salvat un punct la ultima fază, dar Maurizio Sarri are toate motivele să fie nemulțumit de remiza în derbyul cu Man. United (2-2).

Managerul italian era chiar furios după meci, criticându-și elevii pentru că nu i-au respectat strategia: "Terminați cu lansările lungi și jocul pe mingea a doua! Vreau numai pase pe jos și cu asta basta!

Nu suntem organizați pentru acest stil. Echipa trebuie să joace cum ne antrenăm și cer eu. Sunt foarte dezamăgit, mai ales pentru repriza secundă. Am jucat bine 60 de minute, însă după ce am încasat gol am schimbat tactica și am început cu baloanele lungi, iar United este mai bună ca noi la acest tip de fotbal".

I-a cerut scuze lui Mourinho

Sarri a făcut referire și la incidentul de după reușita lui Barkley din prelungiri, când Mourinho a sărit la bătaie spre tunelul către vestiare, provocat de reacția secundului italianului, Marco Ianni.

"I-am cerut scuze pentru gestul său deplasat, Jose n-are nicio vină și o să discut cu cel vinovat". Scuze acceptate de portughez: "Un needucat a manifestat o lipsă de respect la adresa mea, dar se întâmplă. Și eu am greșit în trecut. Consider cazul închis".

Mourinho nu uită gesturile obscene de după victoria cu Newcastle și riscă să fie suspendat.

9 meciuri  fără eșec are Maurizio Sarri în Premier League, primul manager cu un astfel de debut pe banca lui Chelsea. Italianul n-a fost învins de Guardiola decât în Supercupa Angliei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează