INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Oferta lui Juventus pentru una dintre revelațiile de la EURO a fost refuzată » Jucătorul este dorit și de Arsenal

Sassuolo a refuzat oferta lui Juventus pentru Locatelli
Foto:GettyImages
Sassuolo a refuzat oferta lui Juventus pentru Locatelli Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 08:06 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 09:38

Manuel Locatelli (23 de ani) a impresionat la EURO 2020, unde a câștigat trofeul cu naționala Italiei, iar Juventus a vrut să îl ia neapărat. "Bătrâna Doamnă" a făcut o ofertă greu de refuzat, însă Sassuolo nici nu a vrut să audă.

După ce a impresionat la Campionatul European alături de naționala Italiei, cu care a reușit să câștige trofeul, Manuel Locatelli a devenit unul dintre principalele obiective pentru Juventus Torino pe piața transferurilor.

Potrivit Goal, torinezii au făcut o ofertă în care se oferă să îl ia pe Locatelli cu împrumut timp de doi ani, cu obligația de a-l cumpăra ulterior pentru 30 de milioane de euro. Oferta a fost refuzată de Sassuolo, care vrea 40 de milioane de euro în schimbul mijlocașului italian.

35de milioande de euro este cota lui Locatelli, potrivit transfermarkt.

Arsenal stă la pândă

Londonezii sunt și ei interesați de serviciile vedetei lui Sassuolo. Englezii chiar au făcut o ofertă scrisă de 40 de milioane de euro și așteaptă să vadă dacă negocierile dintre Juventus și Sassuolo pică. Mijlocașul de 23 de ani a spus că își dorește neapărat să joace în Champions League, iar atunci când a fost informat despre interesul lui Juve, el a spus că e "onorat".

Dacă Juve nu va ajunge la un acord cu Sassuolo, Locatelli ar putea ajunge la Arsenal.

La Sassuolo a ajuns în vara lui 2019 de la AC Milan în schimbul a 14 milioane de euro. Inițial, milanezii au dorit să-l cedeze sub formă de împrumut la formația „neroverdi” însă s-au trezit cu refuzul jucătorului care s-a simțit nedorit pe San Siro și a forțat un transfer definitiv.

7goluri și 11 pase decisive are Locatelli pentru Sassuolo în 99 de apariții

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Diego Fabbrini, prezentat la noua echipă » A semnat un contract valabil două sezoane

5 schimbări radicale testate de FIFA » Fanii, revoltați: „Fotbalul va muri!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nebeleizis
nebeleizis  •  18 Iulie 2021, 09:58

Pai Arsenal nu joaca in CL. Si nici nu va juca prea curand ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează