INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant

David Beckham și soția sa Victoria
David Beckham și soția sa Victoria

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 13:04 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 13:41

Bodyguazii au bătut un client al restaurantului Gekko din Miami pe motiv că i-ar fi fotografiat pe soții Messi, aflați de asemenea în local. Victima susține că de fapt voia să facă o poză familiei sale: „Sărbătoream ziua de naștere a fiicei mele”.

Scene șocante în restaurantul "Gekko" din Miami. Un scandal izbucnit după ce Lionel Messi (36 de ani) și soția sa Antonela Roccuzzo (35 de ani) ar fi fost fotografiați în secret s-a lăsat cu pumni și sânge.

Lionel Messi a înscris noaptea trecută de la 30 de metri și a deschis „robinetul” conspirațiilor: „Ceva e dubios aici. FBI să investigheze!”
SUA
Lionel Messi a înscris noaptea trecută de la 30 de metri și a deschis „robinetul” conspirațiilor: „Ceva e dubios aici. FBI să investigheze!”

Lionel Messi și coechipierii sărbătoreau victoria lui Inter Miami

Soții Messi sărbătoreau victoria lui Inter Miami, 4-0 cu Charlotte FC, alături de mai mulți coechipieri ai internaționalului argentinian și de familiile acestora, când bodyguarzii au intervenit brutal. Motivul? Un client care celebra ziua de naștere a fetei sale și-ar fi îndreptat aparatul și spre vedetele lui Inter, trăgând câteva cadre.

Victima plină de sânge pretinde că nu Messi și Antonela erau ținta lui

Forțele de securitate l-au atacat pe presupusul "paparazzo", l-au bătut și apoi l-au scos afară din local. Într-un videoclip intrat în posesia tabloidului britanic Daily Mail, victima plină de sânge susține că a vrut doar să facă o poză familiei, nu fotbalistului și soției sale: "Sărbătoream cei 21 de ani împliniți de fiica mea".

Victoria Beckham și fiica sa au părăsit imediat restaurantul

În același videoclip apare la un moment dat și Victoria, soția fostului internațional englez David Beckham, bună prietenă a lui Leo și a Antonelei. Fosta Spice Girl este văzută în timp ce părăsește pe fugă restaurantul, împreună cu fiica sa, Harper, pentru a se pune la adăpost.

Messi, Beckham & Co nu au lăsat acest incident sângeros să le strice buna dispoziție. Mai multe fotografii ale petrecerii au fost postate chiar de Victoria, pe contul său de Instagram: "Iubesc MIAMI! Atâta distracție aseară!".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Brazilienii critică transferul lui Neymar la Al-Hilal: „O pată pentru totdeauna în carieră”. Care ar fi, de fapt, adevăratul plan al lui Ney

Roberto Mancini, ofertă specială din Arabia Saudită » Rolul propus și salariul astronomic, peste Guardiola!, cu care e ademenit italianul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  16 August 2023, 16:28
Postat de Dino pe 16 August 2023, 15:52

La cat de ahtiati sunt paparazzi, ii cred in stare sa zica ca faceau o poza de familie doar ca sa-l prinda pe Messi in fundal. Sa nu uitam ca au fost cazuri in care au intrat in casa peste oameni doar ca sa surprinda o poza.

Pai bine, si daca erau ziaristi trebuia sa ii bata? Ca erau intr-un restaurant, spatiu semi-public (apartine cuiva, dar nu e ca si cum nu ai voie sa faci poze). Daca nu era Messi si era Ronaldo era ditamai titlul

firaldo
firaldo  •  16 August 2023, 16:01
Postat de fibra pe 16 August 2023, 14:05

Daca ii deranjeaza ca sunt fotografiati sa stea in separeu si sa arate ca nu au nici o treaba *** parveniti cu palmasii.

Unde anume scrie că Messi a pus bodyguarzii să îl bată pe acel om?

88gore88
88gore88  •  16 August 2023, 15:52

Vor fi chemați mâine la stadion sa faca o poza cu Messi și acesta ii va da tricoul,apoi totul va fi uitat.Stiu câțiva care s-ar lăsa palmuiti de Gigel în speranța că vor obtine celebra caciula model ortodox.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează