INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAZIANTEP

Scandal cu Marius Șumudică în Turcia! Acuzat de injurii și amenințări » Va fi din nou suspendat!

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, va sta din nou în tribună, unde are deja trei prezențe.
Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, va sta din nou în tribună, unde are deja trei prezențe.

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 11:41 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 11:59

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, va sta din nou în tribună, unde are deja trei prezențe în acest sezon. Antrenorul gazdelor l-ar fi înjurat și amenințat pe rivalul Hamzaoglu, după ce a primit iar „roșu”, susține publicația Fanatik din Turcia.

Marius Șumudică s-a obișnuit să facă în acest sezon curse între teren și tribună. „Nu pot să dorm pe margine, altfel și echipa mea face la fel pe gazon!", recunoștea antrenorul lui Gaziantep. Care se pregătește de a treia suspendare după al doilea cartonaș roșu luat sâmbătă. 

Scandal cu Marius Șumudică în Turcia

Gazdele jucau în „zece" și fuseseră egalate în prelungiri (2-2) de Malatya, după golul validat cu VAR. Furios, Șumi a răbufnit pe margine. Apoi, în drum spre vestiar, l-ar fi înjurat și amenințat pe rivalul Hamzaoglu, au remarcat turcii de la Fanatik. Românul i-a transmis „Vino la ieșire!" și i-a făcut semn cu mâna.

Cu Trabzon a fost prima oară eliminat și nu s-a potolit nici când a stat în lojă, la Antalya, chiar în runda următoare. Oficialii gazdelor și Podolski l-au acuzat pentru insulte și l-au numit și „cel mai impertinent antrenor" din istoria Super Lig! Tehnicianul a dezmințit printr-un comunicat, dar a fost suspendat 4 etape, reduse la apel la jumătate. 

„Suntem la fotbal! Dacă vreți să dispară Șumudică învingeți-l pe teren și alungați-l din Turcia!", se apără antrenorul cu 6 remize în primele 10 etape.

Și secundul Gabriel Mărgărit i-a ținut partea la conferința de presă: "Toate echipele adverse sunt împotriva antrenorului nostru. El nu a spus absolut nimic și a fost pedepsit pentru fiecare mișcare pe care a făcut-o. Antrenorul lui Malatyaspor a intrat mereu în spațiul nostru, dar nu i s-a acordat nicio penalizare. Cred că tot ce se întâmplă e din cauză că nu are pașaport turc. La cea mai mică acțiune sau discurs, Șumudică e pedepsit instantaneu". Fiind recidivist, riscă o sancțiune mare!

VIDEO. Marius Șumudică, anunț categoric: „E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Real Madrid, un singur punct în ultimele trei partide din campionat! Zidane, dezamăgit de prestația jucătorilor săi: „Mă doare acest lucru”

Ultima echipă a lui Diego Maradona, omagiu pentru fostul antrenor » Victorie la primul meci după dispariția lui „El Pibe D'Oro”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează