INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-3

Scandal în Spania! Ce i-a spus asistentul centralului din El Clasico, înainte de penalty-ul dictat împotriva Barcelonei

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 16:39 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 16:42

Real Madrid a învins FC Barcelona cu scorul de 1-3 în El Clasico, golul al doilea al madrilenilor fiind marcat dintr-un penalty controversat. Clement Lenglet (25 de ani) l-a tras de tricou pe Sergio Ramos (34 de ani) în interiorul careului, iar centralul a dictat lovitură de la 11 metri după ce a consultat VAR-ul.

Penalty-ul controversat dictat de Martinez Munuera continuă să fie contestat în Spania. Potrivit Ser Catalunya, FC Barcelona are dovezi că arbitrul asistent i-a spus următoarele cuvinte centralului partidei când a văzut faza ținerii de tricou: „E fault al lui Ramos! Ramos a faultat!”. Arbitrul nu a ținut cont de vorbele asistentului și a dictat penalty după ce a consultat arbitrajul video.

Trebuie amintit că dialogurile dintre arbitri în timpul meciului sunt înregistrate, dar nu sunt făcute publice și rămâne de văzut acum dacă FC Barcelona va face un pas înainte și va cere explicații Comisei de Arbitrii în legătură cu aceast penalty.

+17 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Încă un arbitru român la centru în Liga Campionilor » Ce meci va „fluiera” Ovidiu Hațegan

Mircea Lucescu explică decizia de a semna cu Dinamo Kiev: „Nu o fac pentru bani, ci pentru viața mea!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andrei.f
andrei.f  •  26 Octombrie 2020, 19:04

Pot să fie toate varurile din lume, dacă trebe să câștige realul atunci, câștigă.

melcul_furios
melcul_furios  •  26 Octombrie 2020, 18:11
Postat de sergiu37 pe 26 Octombrie 2020, 17:39

În Anglia arbitrii, în special VAR, explică deciziile luate. Nu văd ce scandal ar putea ieși.

Nu stiu cum e in Spania, stiu ca in Romania nu se explica asa ceva si daca o echipa mare ar spune asta si se demonstreaza ca Real a fost avantajata si apoi iar este avantajata deja incepe sa semene a model si vor exista alte discutii. Ca si in Romania, au fost sezoane cand din pura coincidenta deciziile favorizau Dinamo, Steaua sau mai incoace pe CFR. Pura coincidenta insa cand se tot repeta si avem si VAR cineva ar trebui sa explice.

rumunek
rumunek  •  26 Octombrie 2020, 17:39

Ceva Catalunya spune că Barca a fost furată de Madrid. E ca și cum ai întreba pe Filoti de la Digi dacă Rapid merită să fie în liga 1. Povesti de adormit catalanii, de pe un site necunoscut sau vreun cont de tweeter. Avea Ramos lipici pe tricou de i-a rămas ăluia de la Barca in mână. ***. Altă explicație la așa tâmpenie nu găsesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează