INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Scandal la Miami, după ce Leo Messi a fost convocat la naționala Argentinei, deși e accidentat!

Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, l-a inclus pe Leo Messi în lotul pentru meciurile cu Paraguay (12 octombrie) și Peru (17 octombrie), chiar dacă „La Pulga
Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, l-a inclus pe Leo Messi în lotul pentru meciurile cu Paraguay (12 octombrie) și Peru (17 octombrie), chiar dacă „La Pulga" nu a mai jucat din 21 septembrie la club. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 19:54 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 20:13

Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, l-a inclus pe Leo Messi în lotul pentru meciurile cu Paraguay (12 octombrie) și Peru (17 octombrie), chiar dacă „La Pulga" nu a mai jucat din 21 septembrie la club. Fanii lui Inter Miami nu acceptă această situație.

Totul era bine pentru Leo Messi la Miami până la ultima convocare la națională. Pe 8 septembrie, a jucat 89 de minute pentru Argentina la 1-0 cu Ecuador, în primul meci al preliminariilor CM 2026, zona Americii de Sud.

Veste senzațională primită de FCSB: s-a întors Chiricheș! Când va reveni într-un meci oficial
FCSB
Veste senzațională primită de FCSB: s-a întors Chiricheș! Când va reveni într-un meci oficial

Leo Messi are doar 37 de minute în ultimele șase meciuri la Inter Miami!

Atunci s-a accidentat. Căpitanul campioanei mondiale a suferit o leziune musculară, nu a evoluat la selecționata albiceleste în următoarea partidă, în deplasarea din Bolivia și s-a întors lovit la Inter Miami.

După o pauză de două jocuri, a reintrat pe 21 septembrie, însă a fost înlocuit în prima repriză la 4-0 cu Toronto. De atunci, nu a mai apărut pe teren la echipa roz.

Nici antrenorul Gerardo Martino, nici alți oficiali ai clubului nu au explicat care e situația lui Messi, care e exact diagnosticul și când va reveni. Martino a negat că „La Pulga" e out pentru acest sezon. Fără a da însă informații clare.

Suporterii americani nu vor să-l vadă pe Leo Messi la națională când e lovit la club!

O veste i-a șocat pe fanii lui Inter. Selecționerul argentinian Lionel Scaloni tocmai a anunțat lotul pentru etapele 3 și 4 din campania pentru Mondial, pe 12 octombrie cu Paraguay la Buenos Aires și pe 17 octombrie cu Peru, la Lima.

Surprinzător, Messi a fost inclus în acest grup de jucători. Și suporterii din Miami au protestat, potrivit Goal.com, ei nu acceptă această situație. Nu vor să-l vadă jucând la națională când la club e accidentat. Mai ales că, fără Leo, formația din Florida a reușit o singură victorie în cinci partide (două înfrângeri și două egaluri).

Șansele lui Inter Miami de a prinde play-off-ul sunt mici

Inter are următoarea partidă sâmbătă seară, acasă, cu Cincinnati. Mai are doar trei etape în sezonul regulat și echipa e încă pe locul 14 în Conferința de Est, la cinci puncte de Montreal (cu un meci în plus disputat), aflată pe poziția a 9-a, ultima care asigură prezența în play-off. Șansele de calificare sunt mici.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Antrenorul lui FC Porto are o problemă cu arbitrajul lui Anthony Taylor: „Am jucat împotriva unui «mai mult decât un club»”
FC PORTO - BARCELONA 0-1
Antrenorul lui FC Porto are o problemă cu arbitrajul lui Anthony Taylor: „Am jucat împotriva unui «mai mult decât un club»”
Alarmă, Erling Haaland! Pep Guardiola e îngrijorat: golgheterul lui Manchester City nu mai înscrie în Liga Campionilor
LIGA CAMPIONILOR
Alarmă, Erling Haaland! Pep Guardiola e îngrijorat: golgheterul lui Manchester City nu mai înscrie în Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  06 Octombrie 2023, 00:55

De fapt e la curatare de doping si el si Alba, si de aia nu se dau explicatii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează