INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Scandal la Barcelona! I-a anunțat pe șefi că nu vrea să joace în Liga Campionilor

Arthur nu vrea să mai joace pentru Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages +15   FOTO
Arthur nu vrea să mai joace pentru Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 08:48 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 09:48

Barcelona a terminat sezon din La Liga pe locul 2, iar jucătorii sunt în vacanță înainte de startul UEFA Champions League. 

Situația la clubul catalan este una tensionată, după ce mijlocașul brazilian Arthur (23 de ani) i-a anunțat pe șefi că nu se mai întoarce din vacanță! 

Mundo Deportivo scrie că fotbalistul care din sezonul viitor va juca la Juventus se află în vacanță în Brazilia și a transmis că nu are nicio intenție de a se întoarce pentru a juca meciurile din Champions League.

Șefii Barcelonei spun că jucătorul nu are acceptul echipei de a rămâne în vacanță și că vor deschide o acțiune disciplinară împotriva lui dacă nu revine la club. Cei din anturajul lui Arthur spun că mijlocașul este deranjat de faptul că a fost obligat să negocieze cu Juventus și că vrea să își întrerupă contractul cu Barcelona încă de acum, fără să aștepte finalul sezonului. 

Arthur a venit la Barcelona în 2018, pentru 30 de milioane de euro, și va pleca la Juventus la schimb cu Miralem Pjanic. Brazilianul a jucat 28 de meciuri în toate competițiile, ultimul fiind pe 27 iunie, când a bifat 4 minute în meciul cu Celta. 

4 goluriși 4 pase de gol are Arthur în acest sezon

Barcelona va juca pe 7 august, de la ora 22:00, cu Napoli, în returul „optimilor” UEFA Champions League. În tur, scorul a fost 1-1.

VIDEO. Cluburile au votat pe cine vor campioană și ce s-ar întâmpla cu Dinamo

FOTO. Barcelona și-a prezentat noul echipament 

+11 FOTO

Citește mai multe știri din La Liga: 

Variantă surpriză pentru postul de antrenor la Barcelona » Cel care l-ar putea înlocui pe Quique Setien n-a mai avut niciun angajament de patru ani!

Revenire la Real Madrid » Pe cine cheamă Zidane să concureze cu Thibaut Courtois + Transferul anunțat de presa din Franța: vine un fotbalist cotat la 37 de milioane de euro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  28 Iulie 2020, 10:09

Arthur face toti banii, a devenit o piesa importanta la mijlocul terenului. Nu inteleg ce spera Barcelona prin schimbul cu Pijanic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează