INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Scandal la Barcelona: Arturo Vidal și-a dat în judecată propriul club! » Stratagemă pentru a forța transferul?

Articol de - Publicat sambata, 28 decembrie 2019 09:51

Chilianul Arturo Vidal reclamă o datorie de 2,4 milioane de euro din bonusuri, dar gruparea blaugrana crede că totul e o stratagemă pentru a forța transferul. Inter îl curtează.

Transferat în vara lui 2018 în Catalunya, Arturo Vidal are un sezon bun pe „Camp Nou", fiind al patrulea în topul golgeterilor Barcelonei în LaLiga, cu cinci reușite. În spatele lui Messi (13), Luis Suárez (10) și Griezmann (7). Dar mijlocașul în vârstă de 32 de ani e mai eficient decât ultimii doi. Are un gol la fiecare 105 minute. Suárez, la 119. Griezmann, la 199. Doar căpitanul e deasupra sa (83). 

Aștepta 4,1 milioane, a primit 1,7 

Chilianul ar vrea totuși să joace mai mult. Și, cum Ernesto Valverde nu-i promite nimic, „Piranha" (cum e supranumit sud-americanul) intenționează să plece chiar din această iarnă. Inter Milano de-abia îl așteaptă. Numai că gruparea blaugrana refuză. 

Pe acest fond, Arturo face o mutare agresivă. O plângere împotriva propriului club, reclamând o datorie de 2,4 milioane de euro din bonusuri pentru sezonul trecut, dezvăluie cotidianul ABC. Avocații lui susțin că trebuia să primească 4,1 milioane, iar Barcelona i-a achitat doar 1,7 milioane.  

Scandal la Barcelona: Arturo Vidal și-a dat în judecată propriul club! » Stratagemă pentru a forța transferul?

Procent din meciuri sau minute jucate? 

Merita acești bani pentru că a jucat peste 60% din meciuri, cum era stipulat în contract, au afirmat apărătorii lui. Șefii catalanilor au replicat: Vidal nu a adunat minimum de minute pe teren, așa cum s-a stabilit, pentru a încasa acea parte din primă. 

Scandalul continuă. Barcelona crede însă că totul este doar stratagema chilianului pentru a forța transferul la Inter. 

53 de meciuri oficialea jucat Vidal pentru Barcelona în sezonul trecut, dintre care 25 ca titular, reușind și 3 goluri

72 de meciuria jucat mijlocașul chilian în tricoul blaugrana, marcând 8 goluri (5 în acest sezon)

Inter îl vrea 

Inter Milano și-a manifestat interesul pentru Vidal încă de acum câteva săptămâni, iar mijlocașul ar fi dispus să schimbe campionatul. Fotbalistul e trist la Barcelona, unde nu prinde foarte des locul în primul „11”.

Vezi și:

Drumul spre succes » Andrei Burcă a trăit câteva luni din banii părinților și din împrumuturi de la prieteni, iar acum e în primăvara europeană alături de CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează