INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Scandal la vestiare după Lazio - AS Roma! Lotito a dat nas în nas cu Jose Mourinho, care era suspendat: „Tu cine ești?”

Jose Mourinho s-a contrat verbal cu președintele lazial, după înfrângerea cu 0-1, foto: Imago
Jose Mourinho s-a contrat verbal cu președintele lazial, după înfrângerea cu 0-1, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 13:13 / Actualizat luni, 20 martie 2023 13:13

Il Derby della Capitale, Lazio - AS Roma, s-a lăsat cu nervi și eliminări pe gazon, replici ironice, insulte și scântei la vestiare. Jose Mourinho s-a contrat verbal cu președintele lazial, după înfrângerea cu 0-1.

AS Roma a pierdut, după 11 ani, ambele derby-uri din campionat și a ratat ocazia de a-și depăși rivala din clasament și a urca pe loc de Champions League. A fost un meci cu mulți nervi în teren, decis de golul lui Zaccagni, cu fotbal mai puțin, dar cu scântei și replici acide la vestiare. Unde a pătruns și José Mourinho, deși antrenorul giallorosso era suspendat!

Roma a evoluat o oră în inferioritate numerică, după ce Ibañez a primit al doilea cartonaș galben, și a rezistat fără gol primit până la jumătatea reprizei secunde. Disputele din teren, pe care arbitrul Massa le-a mai potolit cu șapte avertismente, au continuat și după fluierul final. Marusici și Pellegrini au văzut „cartonaș roșu", după o altercație, iar conflictele s-au întețit pe culoarul către vestiare, situația scăpând de sub control.

Liverpool ar fi interesată de Radu Drăgușin: „Am vorbit la club”
GSP LIVE
Liverpool ar fi interesată de Radu Drăgușin: „Am vorbit la club”

Romagnoli s-a bucurat în fața rivalilor și l-a provocat pe Mancini, dar a fost contrat: „Ești o bucată de rahat"

Romagnoli s-a bucurat în fața rivalilor și l-a provocat pe Mancini, „Acum nu mai vorbiți?", iar fundașul învinșilor, tocmai ieșit din duș, l-a răspuns cu insulte: „Ești o bucată de rahat!". 

În acel moment, a intervenit și Claudio Lotito pentru a-i despărți, dar spiritele au rămas încinse. Luis Alberto a sărit în apărarea lui Mancini. Și a avut, la rându-i, o dispută verbală cu Salvatore Foti, secundul lui Mou, chiar sub ochii comisarilor de la Procuratura Federală.

Jose Mourinho, interceptat de Lotito: „Aici este casa mea"

La vestiare a apărut și Mourinho, sfidând interdicția, care s-a dus să discute cu elevii săi, dar a fost „interceptat" de Lotito.

„La ce te uiți, cine ești tu?", l-a ironizat „The Special One" pe președintele lazial. Nici acesta nu i-a rămas dator și i-a spus „Tu aici ești doar un oaspete! Asta este casa mea și nu ai ce căuta aici, mai ales că ești și suspendat". 

În discuție s-a implicat energic directorul sportiv Tiago Pinto și n-a lipsit mult să se ajungă și la contacte fizice. O anchetă va fi deschisă însă de Liga italiană și se așteaptă amenzi și suspendări.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

REZUMAT VIDEO Inter acuză arbitrajul după înfrângerea cu Juventus: „A fost henț 100%, este o lipsă de respect față de noi!”

„Pintilii” al Franței a fost învins după 17 meciuri fără înfrângere: „Lumea vorbește numai de diplome”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close