INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Scandal major în Spania: arbitrii vor să intre în grevă » Un „central” a fost insultat și bătut, altul a fost atacat verbal: „Jaf! Fotbalul miroase urât”!

Carlos del Cerro Grande a fost contestat la ultimul său meci din La Liga // Foto: Imago
Carlos del Cerro Grande a fost contestat la ultimul său meci din La Liga // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 16:29 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 17:52

Etapa viitoare din LaLiga ar putea fi afectată, pentru că arbitrii spanioli plănuiesc o mișcare de protest ca o consecință la atacurile brutale din ultimele zile.

Un weekend terifiant în fotbalul spaniol. Cu un arbitru atacat brutal după un meci.

Arbitru trântit la pământ și lovit cu pumnii și cu picioarele!

La sfârșitul partidei de juniori U19 Polillas - Calavera, disputată sâmbătă, „centralul” Antonio Pozzo a fost așteptat în afara stadionului de mai multe persoane, inclusiv tatăl unuia dintre jucători. A fost insultat, trântit la pământ și lovit cu pumnii și cu picioarele, a dezvăluit Cadena Cope. A scăpat cu greu de furia spectatorilor și a ajuns la spital, rănit.

S-a aflat imediat și federația iberică a protestat vehement. Dar atmosfera ostilă a continuat și la cel mai înalt nivel. La Liga.

Joan Laporta, prima conferință în scandalul de corupție: „Linșaj! Barcelona e victimă” + Atac dur la marea rivală: „Real, clubul regimului”
SPANIA
Joan Laporta, prima conferință în scandalul de corupție: „Linșaj! Barcelona e victimă” + Atac dur la marea rivală: „Real, clubul regimului”

Directorul general al Valenciei, atac la Cerro Grande: „O rușine! Jaf!”

Duminică, doar o zi mai târziu, Carlos del Cerro Grande a refuzat un penalty clar Valenciei, învinsă acasă de Sevilla (0-2) și aflată într-o situație disperată, în zona retrogradării, și a fost atacat verbal extrem de dur de un oficial al gazdelor, directorul general Javier Solis.

„Am rămas dezgustați de tot ce s-a întâmplat și suntem furioși. A fost o rușine de arbitraj, nu doar penaltyul pe care ni l-au furat”, a declarat Solis. „A fost un jaf cu încetinitorul, VAR-ul fiind și el implicat. Arbitrul s-a dus să vadă faza și, cu cea mai mare aroganță posibilă, i-a explicat căpitanului nostru care era poziția mâinii. Ne-am săturat. Fotbalul miroase foarte urât. Acești arbitrii nu vor mai putea dormi după ce au făcut. E o rușine cu litere mari”.

Inclusiv Barcelona - Atletico e în pericol

După aceste atacuri, arbitrii iberici amenință cu greva, după aceste ultime incidente, a anunțat site-ul Football Espana. Ar putea da peste cap etapa viitoare din LaLiga, inclusiv partida Barcelona - Atletico, duelul incendiar programat duminică, pe Camp Nou.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Erling Haaland are și trucuri „murdare” în joc » Ce face bombardierul lui Manchester City în duelurile feroce cu stoperii adverși!

Inter se gândește deja la derby-ul din semifinale! Viitorul lui Simone Inzaghi depinde de Liga Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează