INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - BENFICA

Inter se gândește deja la derby-ul din semifinale! » Viitorul lui Simone Inzaghi depinde de Liga Campionilor

Inter nu concepe să se împiedice la retur de Benfica. Foto: Imago Images
Inter nu concepe să se împiedice la retur de Benfica. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 14:32 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 14:51

Inter nu concepe să se împiedice la retur de Benfica și vrea revanșa cu Milan pentru semifinala de-acum 20 de ani. „Fără Ligă, doar opt jucători ar fi siguri că vor rămâne la Inter, iar antrenorul va fi demis”, scrie Tuttosport. În prima manșă, „nerazzurrii” au învins, scor 2-0.

După succesul și evoluția foarte bună (2-0) de la Lisabona, Inter vrea să confirme versiunea solidă din Liga Campionilor și să facă uitată fața urâtă și tristă din Serie A. 

Eșecul cu Monza (0-1), al treilea consecutiv la Milano în campionat și al patrulea în ultimele cinci etape, i-a aruncat pe nerazzurri pe locul 5, în afara zonei de Champions, și poziția lui Simone Inzaghi este tot mai șubredă. Președintele Steven Zhang nu l-a demis încă, pentru că mizează pe un parcurs cât mai lung în această ediție din Ligă și nici nu are o soluție competitivă la îndemână.

Bătaie în Ghencea înainte de Steaua - Dinamo » Jandarmii i-au despărțit pe suporteri: „Conduși la secțiile de poliție”
STEAUA - DINAMO
Bătaie în Ghencea înainte de Steaua - Dinamo » Jandarmii i-au despărțit pe suporteri: „Conduși la secțiile de poliție”

Inter vrea revanșa cu AC Milan pentru semifinala de-acum 20 de ani

În fapt, așa cum scrie Gazzetta dello Sport, proprietarul chinez se gândește deja la posibilul derby cu Milan în semifinale și la revanșa pe care Inter o are de luat pentru înfrângerea din semifinala de Liga Campionilor din 1993 (0-0 și 1-1), dar și pentru titlul pierdut în sezonul trecut. 

Nu concepe să nu treacă de Benfica și să rateze duelul cu echipa lui Stefano Pioli, implicată în „sfertul” italian cu Napoli. După cum nici o ratare a prezenței în grupele ediției viitoare nu e luată în calcul. 

„Numai opt jucători ar fi siguri că vor rămâne la Inter, iar antrenorul va fi demis în această situație”, scrie Tuttosport.

Inter se gândește la semifinala de 20 de milioane de euro

Cotidianul torinez susține că Zhang plănuiește o întinerire a lotului la vară, considerând că Inter are cea mai bătrână echipă în Serie A ca media vârstei (28,6 ani), dar și o reducere a masei salariale (132 de milioane de euro), a doua în topul celor 20 de formații din campionatul italian. 

„Zhang trebuie să refinanțeze clubul, iar banii din Liga Campionilor sunt foarte importanți. 20 de milioane valorează pasul către semifinale și alte 20 de milioane pot fi încasate pentru o eventuală finală câștigată. Fără acești bani și cei din ediția viitoare a Ligii, e necesară o regândire a viitorului. Locul 4 contează foarte mult și aceea Inzaghi este criticat sever, în ciuda traseului european și a perspectivei primei semifinale după 13 ani de așteptare”.

Eu l-aș fi dat afară pe Inzaghi, după 3-4 înfrângeri era nevoie de o schimbare. Pe mine m-au criticat mai mult decât pe Zhang și acum se complac într-o mediocritate păguboasă. 

- Massimo Moratti, fost președinte Inter

VIDEO. Rezumatul meciului tur Benfica - Inter (0-2)

Citește și:

Pep Guardiola a lăudat stilul de joc impus de un fost jucător din Liga 1, actual antrenor în Premier League

Pep Guardiola vrea un superfundaș la Manchester City. L-a ales tocmai de la adversara din Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  18 Aprilie 2023, 19:42

Portughezii vor ataca si au sanse deoarece Inter nu este in forma.Acasa joaca si mai slab.Forza Inter!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează