INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Scandal monstru la Cupa Africii! Hakim Ziyech amenință cu retragerea de la națională

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2019 14:33

Hakim Ziyech, 26 de ani, se gândește la retragere, după ce Maroc a fost eliminată în optimi la Cupa Africii. 

Eliminarea stupefiantă a Marocului în „optimile” Cupei Africii, 1-4 la penaltyuri în fața modestei Benin, a declanșat un mare scandal la Rabat. Iar în centrul acestui conflict este Hakim Ziyech, unul dintre cei mai buni jucători ai ediției trecute a Ligii Campionilor.

După ce a ratat un penalty decisiv, la 1-1, în ultimele secunde ale timpului regulamentar, atacantul lui Ajax a fost criticat dur de ziariști și de fani. Și amenință cu retragerea de la națională.

„Dacă nu au nimic, inventează povești”

Într-un interviu, ministrul marocan al Sportului, Rachid Talbi Alami, a declarat: „L-am sunat de 23 de ori pe Ziyech și mi-a ignorat toate apelurile. Știu că le-a spus celor de la lot că, în asemenea condiții, în această atmosferă tensionată, el refuză să mai vină la selecționată”.
Toate ziarele locale au titrat pe copertă vestea că vedeta Marocului se gândește la retragere. În cele din urmă, Ziyech a reacționat pe Instagram, atacând tot jurnaliștii: „Dacă nu au nimic, inventează povești. Data viitoare când vreți să scrieți ceva, bazați-vă pe adevăr, nu pe minciuni!”.

GHANA - TUNISIA 1-1, 4-5 la penaltyuri

Specialistul a făcut diferența la 11 metri

În minutul 120+2, când toți se pregăteau de penaltyuri la Ismailia, selecționerul Tunisiei (francezul Alain Giresse) a mutat special pentru loviturile de departajare: l-a înlocuit pe portarul Mouez Hassen (24 de ani) cu mai experimentatul Farouk Ben Mustapha, specialist la 11 metri. Și acesta a apărat penaltyul care a făcut diferența, blocând mingea lui Ekuban. 

Citește și:

Continuă surprizele la Cupa Africii: Africa de Sud a eliminat Egiptul! Mohamed Salah, în lacrimi după meci + președintele Federației a dat afară tot staff-ul și și-a dat demisia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează