INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Scandal uriaș în Serie A: idolul interist Mauro Icardi a rămas fără banderolă din cauza soției! Declarația de la care a pornit totul

Mauro Icardi // FOTO: Reuters +12   FOTO
Mauro Icardi // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 16:26

Răspuns extrem de dur și neașteptat al șefilor lui Inter în conflictul legat de prelungirea contractului atacantului argentinian Mauro Icardi, 25 de ani, golgeterul și cel mai important jucător nerazzurro. 

Azi, s-a anunțat pe contul oficial de Twitter al clubului lombard că Icardi nu mai este căpitanul echipei. I-au retras banderola și i-au oferit-o portarului sloven Samir Handanovici.

 

Aceasta după ce Wanda Nara, soția și impresarul atacantului argentinian, a dat un interviu incendiar cotidianului As: „Astăzi, suntem foarte departe de prelungire. În același timp, avem oferte de la cluburi puternice”. 

wanda nara icardi 9 +13 FOTO

Real și Barcelona?

Aproape că le-a dat și numele: Real și Barcelona, în primul rând. „E vorba de cele mai importante două cluburi spaniole, încă unul din Franța și altul din Anglia”.

Icardi, 25 de ani, căruia îi expiră înțelegerea cu Inter pe 30 iunie 2021, era căpitan din 2015, ales de Roberto Mancini. 

Nu e în lot pentru Europa League

Atacantul nu a fost oprit de Spalletti în lotul pentru meciul de joi, cu Rapid Viena, din "16"-imile Europa League. 

122de goluri a marcat Mauro Icardi în 208 meciuri jucate la Inter în toate competițiile 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
lukasoil17
lukasoil17  •  13 Februarie 2019, 17:47

Așa- i când te comandă...***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spanciockfcsb2018
spanciockfcsb2018  •  13 Februarie 2019, 17:02

asta nu e atitudine de mare fotbalist, sper sa nu il mai ia nimenea,

crisangrg
crisangrg  •  13 Februarie 2019, 16:44

Niciodata Barcelona cat e Messi acolo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează