INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Scandal uriaș la Cupa Africii » Ibrahima Traore, căpitanul Guineei, l-a acuzat pe selecționerul Paul Put că le-a cerut bani celor din staff 

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 14:21

Ibrahima Traoré, liderul naționalei din Guineea, susține că belgianul Paul Put obliga fizioterapeuții să-i plătească o taxă.

Guineea a fost eliminată încă din grupele Cupei Africii, iar selecționerul Paul Put (numit în martie 2018) nici nu s-a mai întors cu echipa la Conakry. A fost concediat. Tărăboiul de-abia acum începe însă.
Ibrahima Traoré, atacantul Borussiei Mönchengladbach și al naționalei „elefanților”, îl acuză pe antrenorul belgian că le cerea bani celor din staff.

„Știu lucruri...”, a lansat el misterios pe Twitter, vorbind apoi pentru site-ul Centpourcentfoot: „Fizioterapeuții mi-au mărturisit că trebuie să-i dea o taxă. Nu sunt singurii. Un anume Tom, care nu făcea parte din federație, punea presiune pe oamenii care nu voiau să plătească. Se simțeau amenințați”.

Condamnat pentru corupție

Put a dezmințit: „Am auzit și eu aceste zvonuri. Nu am primit niciun ban. Are vreo dovadă Traoré?”. 

În vârstă de 63 de ani, cel acuzat acum a fost implicat într-un mare scandal cu meciuri trucate din Belgia. În decembrie 2015, a fost condamnat la doi ani de închisoare (pedeapsă ulterior suspendată) după ce a acceptat să piardă nouă partide în sezonul 2004-2005, când era antrenorul lui Lierse. I-o ceruse patronul clubului, chinezul Zheyun Ye, capul rețelei care truca partide pentru mafia pariurilor. 

Citește și:

Scandal monstru la Cupa Africii! Hakim Ziyech amenință cu retragerea de la națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close