INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DESPĂGUBIRI

Continuă scandalul în care Ronaldo a fost acuzat de viol » Cristiano solicită despăgubiri!

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a făcut o solicitare către un judecător american prin care cere 600.000 de euro de la avocata Kathrynei Mayorga, femeia care l-a acuzat de viol pe portughez
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a făcut o solicitare către un judecător american prin care cere 600.000 de euro de la avocata Kathrynei Mayorga, femeia care l-a acuzat de viol pe portughez

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 11:12 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 12:45

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a făcut o solicitare către un judecător american prin care cere 600.000 de euro de la avocatul Kathrynei Mayorga, femeia care l-a acuzat de viol pe portughez, notează ESPN.

  • CONTEXT: Mayorga, model american, pretindea nu mai puțin de 78 de milioane $ la tribunal pentru o presupusă agresiune sexuală suferită în 2009 într-un hotel din Las Vegas. Atunci, Ronaldo juca la United, iar Kathryn avea 25 de ani. Fotbalistul a câștigat procesul.

Leslie Mark Stovall, avocatul Kathrynei Mayorga, a solicitat rejudecarea procesului de viol, însă justiția americană a refuzat, întrucât și-a susținut cazul pe baza unor dovezi obținute fraudulos.

Cristiano Ronaldo ar fi apelat la intervenția favorită a starurilor din filmele pentru adulți » Ce presupune și care sunt efectele
PREMIER LEAGUE
Cristiano Ronaldo ar fi apelat la intervenția favorită a starurilor din filmele pentru adulți » Ce presupune și care sunt efectele

Ronaldo cere compensații avocatului femeii care l-a acuzat de viol

Prin intermediul avocatului Peter Christensen, Cristiano solicită suma de 626.000 de dolari de la Leslie Mark Stovall, avocatul care a acționat cu rea-credință în momentul în care a încercat să obțină rejudecarea procesului.

Cristiano a negat mereu acuzațiile de viol ale Kathrynei Mayorga, susținând că raportul sexual a fost „total consimțit”. În 2019, justiția americană anunțase că ceea ce a declarat Mayorga „nu poate fi probat dincolo de orice dubiu rațional” și a renunțat să continue urmărirea penală.

Justiția americană a refuzat să rejudece procesul de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo

În iunie 2009, femeia a chemat poliția din Las Vegas pentru a reclama violul, dar n-a dezvăluit și identitatea presupusului acuzat, astfel încât cazul a fost imediat închis.

Un an mai târziu, a existat o înțelegere, Ronaldo plătindu-i 375.000 $ pentru a-i cumpăra tăcerea și a renunța la orice proces. Avocații au redeschis însă cazul în august 2018, considerând că acel contract e nul, deoarece clienta lor ar fi fost supusă presiunilor ca să accepte.

Femeia a mers mai departe în instanță. Pentru a susține cazul, avocatul ei, Lesie Stovall, a utilizat însă informații confidențiale și privilegiate, a scris judecătorul Jennifer Dorsey citat de BBC, astfel că Ronaldo a scăpat de proces. Într-o hotărâre publicată pe 10 iunie, Dorsey l-a acuzat pe avocatul Stovall de „abuzuri și eludare flagrantă de informații”. Astfel, „Mayorga pierde oportunitatea de a continua acest caz”.

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali și Cosmin Moți se pun la masa negocierilor: „Suntem deschiși la discuții!”

MM Stoica, despre ultima ofertă primită de FCSB: „Alt patron îl dădea și cu un milion de euro”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bogdan.iacob
bogdan.iacob  •  30 Iunie 2022, 14:27

Bravo Cristiano !!! Sper sa-l falimenteze pe rechinul de avocat... Duduia infometata respectiva nu ar fi pornit procesul fara "incurajarea" puternica a lui Stovall. Avocatul crede ca nu are nimic de pierdut in astfel de situatii. Asta intr-o tara in care multi magistrati sint "#MeToo"-izati... Daca reuseste sa cistige procesul se umple de bani (si reputatie). Daca pierde, trebuie cel mult o conferinta de presa unde sa se jeluiasca despre incorectitudinea justitiei. Acum in sfirsit a dat peste unul cu bani si nervi suficienti ca sa expuna demersul avocatesc de intentare a procesului de viol drept ceea ce este de fapt: calomnie pura.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează