INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Apar noi amănunte despre scandalul financiar de la Juventus » Contracte ascunse în valoare de 34 de milioane de euro! Cristiano mai are de primit 19 milioane

Juventus, FOTO: Imago Images
Juventus, FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 15:13 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 15:13

Procurorii din Torino ar fi descoperit alte ilegalități în bilanțul contabil al clubului Juventus, agravând situația. Sancțiunile pot merge de la depunctare la retrogradarea pe ultimul loc.

Situația economică a lui Juventus se agravează de la o zi la alta. Procuratura din Torino a descoperit alte nereguli, cu contracte ascunse și alte debite care nu au fost trecute deloc în bilanțul contabil. 

Demisiile în bloc ale președintelui și membrilor din Consiliul de Administrație s-au produs când ultimul raport asupra cheltuielilor și încasărilor nu fusese anunțat, cu un extradebit de 34 de milioane de euro nejustificat.

Fost personaj important din Liga 1, eliberat din închisoare fără să știe nimeni » L-au văzut vecinii
DECIZIE
Fost personaj important din Liga 1, eliberat din închisoare fără să știe nimeni » L-au văzut vecinii

Juventus, afaceri necurate cu Spurs

Anchetatorii caută în continuare acordul secret prin care Cristiano Ronaldo trebuia să primească 19 milioane de euro, sumă datorată din vremurile pandemiei. 

Nu este singurul caz. Sunt bani neplătiți din afacerea Romero - Demiral, despre care a fost interceptat vorbind administratorul delegat Maurizio Arrivabene, un debit nereglat înainte ca argentinianul să fie vândut de Atalanta la Tottenham cu 50 de milioane de euro. 

Apar noi amănunte despre scandalul financiar de la Juventus

Aceeași poveste în afacerea Kulusevski, ajuns tot la Spurs și caz cercetat de procurorii din Torino. Din „gaura” totală, șapte milioane ar fi rezultat în urma acelor tranzacții cu clubul bergamasc, sumă care nu ar fi fost niciodată bugetată.

Sub urmărire penală este și cazul lui Cerri de la Cagliari, despre care Juventus nu a depus acordul la Ligă, având și drept de răscumpărare asupra lui. De-aici rezultă o altă sumă de 8 milioane de euro, trecută imediat în bilanț ca plusvaloare. Opțiunea de a-l transfera înapoi rămânea doar ipotetică, deci de contabilizat într-un alt mod și alt exercițiu financiar.

VIDEO. Viorel Hizo: „Ceahlăul era acuzat că e în Cooperativă. Dar pe noi nu ne-a putut bate Juventus!”

Citește și:

Tulburător! Cui i-a dedicat Marcus Rashford golurile marcate în poarta galezilor

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează