CAMPIONATE  ·  PREMIER LEAGUE

Scenariu de coșmar pentru Liverpool! Poate pierde titlul, deși are 22 de puncte avans

Liverpool are un avans uriaș în fruntea clasamentului din Premier League, însă există șanse reale să rămână fără titlu. Foto: Guliver/GettyImages
Liverpool are un avans uriaș în fruntea clasamentului din Premier League, însă există șanse reale să rămână fără titlu. Foto: Guliver/GettyImages

Vineri, 28 Februarie, 23:03

Liverpool are un avans uriaș în fruntea clasamentului din Premier League, însă există șanse reale să rămână fără titlu, dacă epidemia de coronavirus ajunge și în Anglia.

The Telegraph susține că guvernul britanic poate decide anularea competițiilor sportive din Albion pentru următoarele două luni, existând deja discuții pe această temă. 

Titlu neacordat în Premier League?

Ce s-ar întâmpla? Dacă sezonul va fi înghețat în Premier League, va fi aproape imposibil ca acesta să fie dus la final din cauza programului care este deja foarte aglomerat. Astfel, ar exista doar două variante: validarea rezultatelor din momentul suspendării competiției sau anularea acestora.

În prima variantă, Liverpool ar primi trofeul. „Cormoranii” au 22 de puncte avans în fruntea clasamentului și mai sunt doar șanse teoretice ca Manchester City să o poată depăși. După 27 de etape, echipa lui Jurgen Klopp are 26 de victorii și o remiză!

Varianta a doua înseamnă practic că sezonul s-ar relua de la zero în toamnă! Titlul nu se acordă, nu retrogradează și nu promovează nimeni.

30 de aniau trecut de la ultimul titlu câștigat de Liverpool

Elveția a suspendat campionatul

Campionatul elvețian a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată din cauza epidemiei de coronavirus. Șefii fotbalului s-au consultat cu autoritățile și cu echipele și au decis să amâne meciurile pentru o perioadă nedeterminată, după ce 15 persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Citește și:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (14)

gazistu  •  29 Februarie 2020, 15:28

ce ati fumat? cine zice ca s-ar putea suspenda Pr League?? ziaristii de la gesepe?

herostar  •  29 Februarie 2020, 11:30
Postat de chinese_democracy pe 29 Februarie 2020, 07:59

#Numaifumatz !

cui ii spui asta? celor din elvetia care au suspendat campionatul pe termen nedefinit? sau englezilor care o sa lase liverpool fara titlu si dup 30 de ani?

cneius  •  29 Februarie 2020, 09:22

Jucati meciurile fara spectatori si gata.

Vezi toate comentariile (14 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1