INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER – LUDOGOREŢ 2-1 (ÎN TUR 2-0)

INTER - LUDOGOREȚ 2-1 // Keșerü, Grigore și Moți, în carantină! Jucătorii lui Ludogoreț au fost izolați, după revenirea din focarul de coronavirus de la Milano! Meciul din campionat a fost amânat

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 20:21

Bulgarii de la Ludogoreț s-au speriat și i-au speriat pe italieni când au ajuns la Milano, protejându-se cu măști, mănuși și venind cu ei și cu un specialist epidemiolog. Claudiu Keșerü, Dragoș Grigore și Cosmin Moți au ratat calificarea în optimile Europa League, 1-2 (0-2 în tur), iar acum intră în carantină! Nu mai joacă meciul cu Arda de duminică.

Românii de Ludogoreț și colegii lor au jucat și pe un stadion pustiu de teama coronavirusului și au pierdut și returul cu Inter din „16-mile” Europa League, iar când s-au întors în Bulgaria au fost preluați de la aeroport și trimiși în carantină. Deși nu prezentau simptome de îmbolnăvire și testele făcute au ieșit toate negative. S-au supus astfel măsurilor guvernului bulgar și nu vor mai evolua mâine cu Arda, la Plovdiv. Șefii federației au vrut să evite orice complicații, iar dacă și testele de luni vor fi tot negative se va reexamina situația lor.

Fără cuvinte în Gazzetta

În afara acestui deranj, rămâne evoluția slabă a celor doi "tricolori" titularizaţi în cheia semifinalei barajului CE 2020 cu Islanda. Keșerü n-a fost decât cu numele în teren, fără nicio realizare în 64 de minute. Abia a atins mingea de câteva ori până la pauză, despre ocazii nici poveste! Singurul de la oaspeţi care nu a primit o notă de trecere în Gazzetta dello Sport, 4,5. "A fost orice altceva decât un vârf mobil, nu s-a văzut deloc la poarta lui Padelli", l-a criticat Corriere dello Sport (nota 5). Înlocuitorul Świerczok şi-a creat două oportunităţi şi a luat 6. "Periculos", a remarcat Gazzetta.

94% pase reuşite

Nici Dragoş Grigore nu îi oferă garanţii lui Mirel Rădoi. Deşi cu cifre bune la posesie, 50 de pase date şi 47 reuşite, a suferit 90 de minute în apărare. "Lent la acoperire", îl acuză Gazzetta. Nota 5. Aceeaşi ca în Corriere: "Lukaku şi Alexis au făcut aproape ce-au vrut cu el". Cosmin Moţi, cel mai speriat de Covid-19 la sosirea în Milano, a rămas din nou rezervă. 

Citește și:

Fotbal virusat în pustiu! Claudiu Keșeru şi Dragoș Grigore, slabi şi note mici în presa italiană după meciul cu Inter

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  28 Februarie 2020, 21:19

DUREROS!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează