EUROPA LEAGUE  ·  INTER

EUROPA LEAGUE. Fotbal virusat în pustiu! Claudiu Keșeru şi Dragoș Grigore, slabi şi note mici în presa italiană după meciul cu Inter

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 11:42

 Inter a eliminat-o pe Ludogorets, după 2-1 în returul din Italia. Atacantul Claudiu Keșeru n-a ameninţat deloc poarta nerazzurrilor şi a luat 4,5 în Gazzetta dello Sport, iar fundaşul Dragoș Grigore, lent, s-a chinuit cu Lukaku şi Alexis. Cosmin Moţi a rămas rezervă pe „Meazza” 

Trioul românesc de la Ludogoreţ n-a avut nicio şansă cu Inter. Dincolo de eşecul de la Milano (1-2), pe „Giuseppe Meazza” pustiu din cauza epidemiei cu coronavirus, rămâne evoluţia slabă a celor doi „tricolori” titularizaţi joi şi îngrijorarea în perspectiva semifinalei barajului CE 2020, cu Islanda. 

Fără cuvinte în Gazzetta 

Claudiu Keșeru a fost doar cu numele în teren, fără nicio realizare în 64 de minute. Dacă în tur a lipsit accidentându-se chiar înaintea meciului, la retur a fost absent nemotivat. Abia dacă a atins mingea de câteva ori până la pauză, iar despre ocazii nici poveste! Singurul de la oaspeţi care n-a primit o notă de trecere în Gazzetta dello Sport şi unicul fără caracterizare lângă calificativ, 4,5. „A fost orice altceva decât un vârf mobil, nu s-a văzut niciodată la poarta lui Padelli”, l-a criticat Corriere dello Sport (nota 5). Înlocuitorul său, polonezul Świerczok, şi-a creat două oportunităţi şi a luat 6, dovedind că antrenorul Vrba a ales greşit titularul. “Periculos”, l-a remarcat Gazzetta. 

94% pase reuşite

Nici Dragoş Grigore nu i-a oferit motive de încredere lui Mirel Rădoi. Deşi a avut cifre bune la posesie, 50 de pase date şi 47 reuşite, a suferit 90 de minute în defensivă alături de Terziev, ce a deviat mingea, la colţul scurt, la golul egalizator al lui Biraghi. “Lent la acoperire”, l-a acuzat Gazzetta, notându-l cu 5. Aceeaşi în Corriere: “Lukaku şi Alexis Sanchez au făcut aproape ce au vrut cu el”. Cosmin Moţi, cel mai speriat de Covid-19 la sosirea în Milano, a rămas iar rezervă. 

Citește și:Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1