INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INTER

EUROPA LEAGUE. Fotbal virusat în pustiu! Claudiu Keșeru şi Dragoș Grigore, slabi şi note mici în presa italiană după meciul cu Inter

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 11:42

 Inter a eliminat-o pe Ludogorets, după 2-1 în returul din Italia. Atacantul Claudiu Keșeru n-a ameninţat deloc poarta nerazzurrilor şi a luat 4,5 în Gazzetta dello Sport, iar fundaşul Dragoș Grigore, lent, s-a chinuit cu Lukaku şi Alexis. Cosmin Moţi a rămas rezervă pe „Meazza” 

Trioul românesc de la Ludogoreţ n-a avut nicio şansă cu Inter. Dincolo de eşecul de la Milano (1-2), pe „Giuseppe Meazza” pustiu din cauza epidemiei cu coronavirus, rămâne evoluţia slabă a celor doi „tricolori” titularizaţi joi şi îngrijorarea în perspectiva semifinalei barajului CE 2020, cu Islanda. 

Fără cuvinte în Gazzetta 

Claudiu Keșeru a fost doar cu numele în teren, fără nicio realizare în 64 de minute. Dacă în tur a lipsit accidentându-se chiar înaintea meciului, la retur a fost absent nemotivat. Abia dacă a atins mingea de câteva ori până la pauză, iar despre ocazii nici poveste! Singurul de la oaspeţi care n-a primit o notă de trecere în Gazzetta dello Sport şi unicul fără caracterizare lângă calificativ, 4,5. „A fost orice altceva decât un vârf mobil, nu s-a văzut niciodată la poarta lui Padelli”, l-a criticat Corriere dello Sport (nota 5). Înlocuitorul său, polonezul Świerczok, şi-a creat două oportunităţi şi a luat 6, dovedind că antrenorul Vrba a ales greşit titularul. “Periculos”, l-a remarcat Gazzetta. 

94% pase reuşite

Nici Dragoş Grigore nu i-a oferit motive de încredere lui Mirel Rădoi. Deşi a avut cifre bune la posesie, 50 de pase date şi 47 reuşite, a suferit 90 de minute în defensivă alături de Terziev, ce a deviat mingea, la colţul scurt, la golul egalizator al lui Biraghi. “Lent la acoperire”, l-a acuzat Gazzetta, notându-l cu 5. Aceeaşi în Corriere: “Lukaku şi Alexis Sanchez au făcut aproape ce au vrut cu el”. Cosmin Moţi, cel mai speriat de Covid-19 la sosirea în Milano, a rămas iar rezervă. 

Citește și:

Portarul Sevillei, explicație incredibilă pentru gafa de la golul marcat de CFR Cluj: „D-asta mi-am pierdut concentrarea!”

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează