INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

VIDEO Conte și Tuchel s-au încăierat pe teren! Scene incredibile după Chelsea - Tottenham

Thomas Tuchel și Antonio Conte s-au încăierat la finalul meciului Chelsea - Tottenham, scor 2-2, din etapa secundă de Premier League. / FOTO: Imago +15   FOTO
Thomas Tuchel și Antonio Conte s-au încăierat la finalul meciului Chelsea - Tottenham, scor 2-2, din etapa secundă de Premier League. / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 20:43 / Actualizat duminica, 14 august 2022 21:07

Thomas Tuchel și Antonio Conte s-au încăierat la finalul meciului Chelsea - Tottenham, scor 2-2, din etapa secundă de Premier League.

Derby-ul londonez dintre Chelsea și Tottenham a fost extrem de încins. Cei doi manageri și-au aruncat „înțepături” pe durata întregii partide, începând cu reușita de 1-0. Totul a explodat la ultima acțiune. Oaspeții au egalat în al 6-lea minut al prelungirilor, prin Harry Kane, moment care a declanșat haosul în zona băncilor de rezervă.

Conte și Tuchel, scandal în Chelsea - Tottenham

Antonio Conte s-a bucurat excesiv pentru punctul obținut. S-a îndreptat spre Thomas Tuchel, a țipat și a făcut gesturi largi. Nici neamțul nu s-a lăsat mai prejos și urmat o scenă violentă. Cei doi au fost potoliți de oamenii din staff.

După fluierul final, lucrurile au degenerat. A fost o strângere de mână brutală. Cei doi nu au renunțat la prinsoare, apoi managerul italian a tras cu putere.

Tuchel nu a făcut niciun pas în spate, s-au apropiat cap în cap și au schimbat cuvinte grele. „Uită-te în ochii mei când dai mâna!”, pare să-i fi transmis neamțul italianului. Fotbaliștii și oamenii de ordine au sărit să îi despartă. Ambii tehnicieni au primit cartonașul roșu. 

Programul și rezultatele etapei secunde din Premier League

Clasamentul live din Premier League

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Olimpiu Moruțan, două pase de gol la debutul în Serie B: „Nu-i lipsește calitatea”

FOTO Fanii râd de Manchester United » Cele mai tari meme-uri după umilința din Premier League

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  15 August 2022, 14:36

acolo presiune pe antrenori nu ce avem in Mamaliga 1 , la 6-7000Euro salariu!!

bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  15 August 2022, 07:47
Postat de tipsy pe 15 August 2022, 03:52

E presiune mare pe el, stie ca daca o da in bara si la Cremonese, cariera lui in Serie A (si la orice nivel inalt) e gata. Acum va sta cu sabia deasupra capului la fiecare ocazie adversa, ii trebuie mare putere mentala ca sa isi revina.

Ai greșit articolu', baiatu' meu!

tipsy
tipsy  •  15 August 2022, 03:52

E presiune mare pe el, stie ca daca o da in bara si la Cremonese, cariera lui in Serie A (si la orice nivel inalt) e gata. Acum va sta cu sabia deasupra capului la fiecare ocazie adversa, ii trebuie mare putere mentala ca sa isi revina.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează