INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Scene șocante în Italia! Fotbalistul lui AC Milan amenințat cu pistolul la tâmplă în centrul orașului: „Ce se întâmplă?”

Samu Castillejo +7   FOTO
Samu Castillejo

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 12:08

Samu Castillejo, jucător al lui AC Milan a trăit un șoc înaintea returului semifinalei Coppei Italia cu Juventus de vineri (1-1 pe 13 februarie). 

Samu Castillejo a fost jefuit după-amiaza, în centrul orașului. „Ce se întâmplă în Milano, e totul în regulă? Am fost atacat de doi puști ce m-au amenințat cu pistolul la tâmplă!", a denunțat atacantul spaniol de 25 de ani incidentul șocant pe contul său de Instagram.

„Nu ieșim din casă"

Jucătorul rossonerilor s-a ales cu spaima și a scăpat nevătămat după ce le-a predat hoților ceea ce căutau. Ceasul prețios de la mâna stângă aflată pe volan. 

„Nu ieșim din casă, uite ce fac eu!", a glumit amar spaniolul, care a pus un filmuleț în care-și invita fanii la curățenie și gătit în bucătărie. 

El a mers la poliție pentru a raporta incidentul și seara a dat asigurări că e concentrat la fotbal. În 59 de partide bifate la AC MIlan, Samu are cinci goluri și opt pase decisive în toate competițiile. 

25 de milioane de euroa plătit AC Milan în 2018 pentru a-l lua pe Castillejo de la Villarreal

VIDEO Revine La Liga! Totul despre derby-ul Sevilla - Betis

Citește mai multe știri din Serie A:

Ștefan Radu semnează » Indiciul care anunță noul contract din Italia

Mario Balotelli nu a fost primit la antrenamentul echipei: „Pleacă, ești bolnav!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close