INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mario Balotelli nu a fost primit la antrenamentul echipei: „Pleacă, ești bolnav!”

Mario Balotelli a dorit să revină la antrenamentele Bresciei, însă nu a fost primit // sursă foto: Guliver/gettyimages +45   FOTO
Mario Balotelli a dorit să revină la antrenamentele Bresciei, însă nu a fost primit // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 14:34

Dat afară de Brescia, Mario Balotelli (29 de ani) a fost întors azi dimineață de la poarta cantonamentului, scutirea sa medicală de la antrenament fiind încă valabilă.

Telenovela Balotelli continuă la Brescia. Atacantul, căruia președintele Massimo Cellino vrea să îi rezilieze acordul pentru „cauză justă", s-a prezentat în această dimineață la pregătire. Doar că nu a putut intra în cantonament, deși a dat câteva telefoane. 

Clubul l-a trimis urgent la plimbare: „E bolnav, are gastroenterită!". Conform adeverinței medicale cu care Mario își „scutise" absențele de la mai multe antrenamente și care expiră abia mâine.

Balotelli către ziariști: „Scrieți și acum că nu vreau să mă antrenez!”

Italianul de 29 de ani a plecat negru de furie și le-a aruncat ziariștilor ironic: „Scrieți și acum că nu vreau să mă antrenez!". Brescia zice că primise luni seară pe mail un certificat, cu care jucătorul anunța că s-a vindecat, dar era prea târziu să fie înregistrat. 

SuperMario, acuzat pentru delăsare și în perioda carantinei, nu-și mai poate prelungi acordul cu ultima clasată dacă retrogradează.

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Serie A

+41 FOTO

Match Preview. Derby în Spania, la primul meci oficial după pauza provocată de pandemia de coronavirus

Citește mai multe știri despre Serie A:

Federația din Italia nu iartă pe nimeni: cine trișează e exclus! + Cum se decide titlul dacă Serie A se oprește până pe 10 iulie

Juventus a căzut de acord cu atacantul rivalei din Serie A!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează