INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Scene șocante în Portugalia! Ultrașii lui Porto au spânzurat păpuși gonflabile în echipamentul Benficăi și al arbitrilor

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2020 14:16

Învinsă în meciul direct cu FC Porto, pe Dragão (2-3), campioana Benfica Lisabona cere arbitrii străini și protecție: „Nu vorbim de o țară din lumea a treia, ci de Portugalia”

Benfica, de cinci ori campioană în ultimii șase ani, e și acum lider, însă mai are doar patru puncte în fața lui Porto.

 După meciul direct, pierdut week-end-ul trecut pe Dragão (2-3), conducătorii "vulturilor" au declanșat un scandal uriaș, vor arbitrii străini și cer protecție, acuzând presiuni fără precedent ale marilor rivali pentru a-i face pe roș-albi să cedeze. I-au speriat și înfuriat mai ales acele păpuși gonflabile spânzurate de ultrașii adverși de un pod din Porto înaintea partidei, una îmbrăcată în echipamentul Benficăi, alta în costum de arbitru. 

„Un spectacol rușinos repetat ani la rând" 

„Vedem cum sunt amenințați arbitrii portughezi și familiile lor, auzim insinuări constante, iar păpușile atârnate de pod spun totul despre acest climat de ură. Și nu, nu vorbim aici de nicio țară din lumea a treia. Vorbim de ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută în Portugalia, un spectacol rușinos repetat ani la rând" - Benfica într-un comunicat

Clubul lusitan s-a referit și la clipele de spaimă trăite de propriii fani și la Porto: „Suporterii noștri au fost atacați de bande organizate, un fel de miliții care pregătiseră asaltul folosindu-se de rețelele de socializare pentru amenințări. Amenințări și încercări de intimidare împotriva fanilor și jucătorilor”. 

Citește și:

Cristiano Ronaldo, criză de furie la Juventus » Sarri cere ajutorul senatorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ovidiu2019
ovidiu2019  •  11 Februarie 2020, 16:11

CFR Cluj = Benfica

zumuruky
zumuruky  •  11 Februarie 2020, 15:11

Un arbitru,doi arbitri ...continuati

Vezi toate comentariile (2)
Comentează