INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Scene șocante înaintea unui meci din liga a două italiană » Fost campion mondial, confundat și atacat de fanii echipei gazdă!

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 12 februarie 2017 11:11

Fostul atacant al naționalei Italiei Luca Toni și președintele clubului Hellas Verona, Maurizio Setti, au fost agresați de un grup de fani ai lui Avellino, iar mașina lor a fost vandalizată de aceștia.

Incidentul a avut loc în apropierea stadionului Stadio Partenio, din Avellino, cei doi urmând să asiste la meciul dintre formația gazdă și Hellas Verona. Toni și-a încheiat anul trecut cariera de jucător la Verona și acum face parte din staful administrativ al echipei "gialloblu".

Campionul mondial în 2006 cu Italia, a declarat pentru Sky TV că suporterii lui Avellino i-au confundat pe cei doi cu fanii Veronei.
"Când am ajuns în apropierea unui sens giratoriu am fost înconjurați de 14-15 oameni.E greu de spus dacă erau fani ai lui Avellino, însă am văzut o eșarfă verde pe unul din ei, iar fanii au acționat neobișnuit în interiorul stadionului. Președintele Setti purta o esarfă galben-albastră, iar unul dintre suporteri a văzut-o. Ei nu ne-au atacat pentru că ne-au recunoscut, ci din cauza culorilor.

verona kfpe u180785099888rue 350x467gazzetta web zoom
sursa foto: gazzetta.it

Au crezut că eram un grup de fani din Verona. Când au spart geamurile mașinii , ne-a fost foarte frică. Și-au vărsat toată furia pe Setti, lovindu-l cu o sticlă de bere. Din fericire l-a lovit numai în stomac, și nu în față, fiindcă l-ar fi rănit destul de tare", a povestit fostul atacant al lui Bayern Munchen.

Meciul Avellino-Verona contând pentru etapa a 25-a ligii secunde s-a încheiat cu victoria gazdelor scor 2-0. În urmă acestei înfrângeri Verona a coborât pe poziția a două, fiind întrecută de Frosinone, însă rămâne pe o poziție ce asigură promovarea directă în Serie A.

surse: goal.com, espnfc.com, marca.com

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează