INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

Next level Gigi :D Scene uluitoare în Bulgaria » Patronul a intrat pe teren, a numit jucătorul care să execute penalty-ul salvării, însă echipa a retrogradat

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 20:47 / Actualizat luni, 23 mai 2022 22:53

FC Tsarsko Selo a retrogradat în liga a doua din Bulgaria, însă ultimul meci pe prima scenă a fost unul halucinant.

FC Tsarsko putea să evite retrogradarea dacă ar fi câștigat în ultima etapă, acasă, împotriva celor de la Lokomotiv Sofia. Gazdele au făcut doar egal însă, 1-1, și iau drumul ligii secunde.

Ultimele vești de la Dinamo: care e situația jucătorilor accidentați + ce șanse au să joace în returul cu U Cluj
DINAMO
Ultimele vești de la Dinamo: care e situația jucătorilor accidentați + ce șanse au să joace în returul cu U Cluj

Scene halucinante în Bulgaria. Patronul a intrat pe teren

În ultimul minut al meciului, FC Tsarko, formația retrogradată, a beneficiat de un penalty. Dacă lovitura de la 11 metri ar fi fost transformată, echipa ar fi evitat retrogradarea. 

Patronul clubului nu a fost însă mulțumit de executantul desemnat de antrenor, așa că a luat decizia de a intra pe teren și de a numi el omul potrivit pentru un asemenea moment tensionat.

În ciuda încrederii pe care a primit-o, alesul patronului a ratat penalty-ul decisiv și echipa sa și-a luat rămas bun de la prima scenă fotbalistică din Bulgaria.

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional: 

Erik ten Hag a fost prezentat oficial la United » Planurile olandezului + Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

VIDEO Discurs fabulos ținut în vestiar de Zlatan Ibrahimovic, după titlul cucerit de AC Milan » Suedezul a răsturnat masa la final!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  24 Mai 2022, 01:26

E ciudat că a pus un fundaș să execute. E drept, foarte experimentat, 35 de ani, dar totuși fundaș. La faza asta, patronul lui Tsarsko Selo l-a depășit pe Gigi Becali. Încă nu am auzit să fi intrat Becali pe teren și să decidă cine bate penalty; el e cu telefoanele. Totuși, cu o victorie Tsarsko nu ar fi evitat retrogradarea; ar fi jucat baraj.

mandelu
mandelu  •  24 Mai 2022, 01:20

Pai daca nu s-a dus si la adversari,sa numeasca si portarul,asa-i trebuie !

mandelu
mandelu  •  24 Mai 2022, 01:17

Pai daca nu s-a dus si la adversar sa numeasca si portarul care sa apere,asa-i trebuie !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează