INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

VIDEO Discurs fabulos ținut în vestiar de Zlatan Ibrahimovic, după titlul cucerit de AC Milan » Suedezul a răsturnat masa la final!

Zlatan Ibrahimovic
Foto: Imago
Zlatan Ibrahimovic Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 18:52 / Actualizat luni, 23 mai 2022 19:22

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) a fost din nou în centrul atenției, după ce AC Milan a câștigat al 19-lea titlu din istoria sa, primul după 11 ani de pauză.

Chiar dacă nu mai poate juca la intensitatea de acum câțiva ani, atacantul rămâne în continuare o piesă foarte importantă în vestiar, lucru confirmat și după succesul cu Sassuolo, scor 3-0. Suedezul a ținut un discurs de adevărat lider.

Se ia de Becali și Toni Petrea: „E disperat! Le are doar cu oile, nu cu fotbalul”
fcsb
Se ia de Becali și Toni Petrea: „E disperat! Le are doar cu oile, nu cu fotbalul”

Discurs fabulos ținut de Ibrahimovic în vestiarul lui AC Milan

„Veniţi toţi aici. Staţi calmi! Nu vreau să îmi iau rămas bun. Băieţi, din prima zi de când am venit, foarte puţini au crezut în noi. Dar în momentul în care am înţeles că trebuie să facem sacrificii, să suferim, să credem şi să muncim, atunci am devenit un grup adevărat. 

Doar când lucrăm toți împreună, ca un grup, putem realiza ceea ce am realizat noi. Acum suntem campionii Italiei. În primul rând, vreau să mulţumesc tuturor jucătorilor. 

Apoi, în numele întregii echipe, vreau să le mulțumesc lui Paolo Maldini, Ricky Massara și Ivan Gazidis. Nu a fost deloc uşor, dar am fost o adevărată echipă în acest sezon. Nimeni n-a crezut în noi când a început campionatul, dar cu ajutorul acestor principii am devenit mai buni. Sunt foarte mândru de voi toţi. 

Acum, faceţi-mi o favoare şi bucuraţi-vă ca nişte campioni! Pentru că nu doar oraşul Milano aparţine lui AC Milan, toată Italia aparţine lui AC Milan!”, a spus Zlatan Ibrahimovic, după care a răsturnat masa din vestiar

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Pep Guardiola, autoironic după ce Manchester City a întors scorul cu Aston Villa: „I-am sunat pe cei de la Real Madrid”

The Boss Kylian » „Mbappe va conduce, practic, PSG”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează