INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola, autoironic după ce Manchester City a întors scorul cu Aston Villa: „I-am sunat pe cei de la Real Madrid”

Pep Guardiola // FOTO: Imago
Pep Guardiola // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 14:14 / Actualizat luni, 23 mai 2022 14:52

Pep Guardiola a oferit o declarație amuzantă după ce a reușit să câștige Premier League, revenind de la 0-2 la 3-2 cu Aston Villa.

  • Cine merge în Champions League: Manchester City, Liverpool, Chelsea și Tottenham
  • Cine merge în Europa League: Arsenal și Manchester United
  • West Ham e calificată în Conference League
  • Au retrogradat: Norwich, Watford și Burnley.

La conferința de presă de după, managerul iberic a fost întrebat cum a reușit Manchester City să întoarcă scorul, iar el a avut o reacție autoironică, amintind de meciul cu Real Madrid, când spaniolii au marcat în minutele 90+1 și 90+3 în disputa din semifinale.

Avalanșă de „meme”-uri după ce Mbappe a lasat-o cu ochii-n soare pe Real Madrid pentru sutele de milioane de la PSG
IRONII
Avalanșă de „meme”-uri după ce Mbappe a lasat-o cu ochii-n soare pe Real Madrid pentru sutele de milioane de la PSG

Guardiola, autoironic după Manchester City – Aston Villa 

„I-am sunat pe cei de la Real Madrid și mi-au dat sfaturi bune. Nu am avut explicații pentru ce s-a întâmplat cu Madrid și nu am nici pentru ce s-a întâmplat cu Villa. Uneori e frumos să trăiești astfel de momente. Asta ne va ajuta să fim mai puternici în sezonul viitor. 

Am câștigat atât de multe trofee în acești 5 ani pentru că acești băieți sunt speciali. Să câștigi acasă, alături de fani, e cel mai frumos”, a spus Guardiola, potrivit Marca.

Pep Guardiola, în lacrimi imediat după finalul dramatic din Premier League 

Fluierul final al lui Michael Oliver a adus descătușarea în tabăra celor de la Manchester City. Jucătorii lui Guardiola au sprintat pe gazon, s-au îmbrățișat câteva zeci de secunde, până în momentul în care mii de fani extaziați de-ai lui City au năvălit pe gazon pentru a sărbători un nou titlu în Anglia. 

Fotbaliștii au fost escortați de stewarzi către vestiare, de teama de a nu fi sufocați de suporteri în haosul declanșat pe gazon. Însă primul care a luat drumul vestiarelor a fost Pep Guardiola, arhitectul echipei care domină de ani buni Premier League.  

Reputatul antrenor catalan a luat-o, efectiv, la fugă spre vestiare, la scurt timp după ce terenul a fost umplut până la refuz de suporteri. În prealabil, camerele TV au surprins un Guardiola în lacrimi, la câteva momente după finalul partidei. 

Fanii fuseseră avertizați ca, indiferent de deznodământul partidei, să nu-și facă apariția pe gazon, însă au respins apelul făcut de oficiali pe tabela de marcaj de pe „Etihad Stadium”. Guardiola și oamenii din staff-ul lui City s-au temut, cel mai probabil, de incidente precum cel de zilele trecute, când antrenorul lui Crystal Palace, Patrick Vieira, a cedat nervos după fluierul final al meciului cu Everton. 

Fericiți după ce echipa lor a evitat retrogradarea, suporterii „caramelelor” au invadat terenul imediat după fluierul final, ceea ce dus la un incident reprobabil, cu managerul lui Palace, Patrick Vieira, în prim-plan.

VIDEO Manchester City, din nou campioană în Premier League

Citește și: 

Îngrijorare pentru Jurgen Klopp la finala Ligii. Liverpool, fără „mintea limpede” cu Real Madrid?

„A îngenuncheat aproape o țară întreagă și cel mai mare club al lumii” » Fostul campion mondial francez comentează decizia lui Kylian Mbappe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează