INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCHALKE - FRANKFURT 1-0

Schalke - Frankfurt 1-0 // VIDEO ȘOCANT! Alexander Nubel i-a scos doi dinți lui Mijat Gacinovic!

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 21:20

În minutul 66 al meciului dintre Schalke și Frankfurt, la scorul de 1-0 pentru gazde, Alexander Nubel (23 de ani), portarul formației lui David Wagner (48 de ani), a comis un fault extrem de dur.

Nubel a ieșit mult din poartă, a ajuns mai târziu decât Mijat Gacinovic la minge și l-a lovit în plină figură pe atacantul lui Frankfurt. Goalkeeperul a fost eliminat direct, în timp ce Gacinovic a fost transportat de urgență la spital, sârbul pierzându-și doi dinți!

Schalke - Frankfurt 1-0 // VIDEO ȘOCANT! Alexander Nubel i-a scos doi dinți lui Mijat Gacinovic!

În acest moment, Schalke ocupă poziția a 4-a în Bundesliga, cu 28 de puncte acumulate, în timp ce Frankfurt este pe locul 12, având 18 puncte.

VEZI ȘI:

Arsenal - Manchester City 0-3 // FOTO „Tunarii”, făcuți KO de Pep Guardiola » Campioana a rezolvat meciul în prima repriză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dr.vlad.acul
dr.vlad.acul  •  17 Decembrie 2019, 12:42

dezinformare ca de obicei. nu-i lipseste nici un dinte si nu a fost dus nici la Spital. are o contuzie la coaste. amatori..

thanos10
thanos10  •  15 Decembrie 2019, 22:28

cool

Vezi toate comentariile (2)
Comentează