INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Schimbare gigantică la Real Madrid! Lui Cristiano i s-a arătat ușa pentru a face loc unui alt superjucător

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 20:20

Era lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid se apropie de final.

Potrivit publicației Don Balon, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, vrea să scape de salariul mare al lui Ronaldo și încearcă să-l vândă cat mai repede. Aceeași sursă susține că Perez ar fi contactat deja câteva cluburi, însă niciunul nu s-a arătat dispus să îl transfere pe Ronaldo.

Șeful "galacticilor" vrea să întinerească lotul și speră să îl transfere urgent pe portughezul care în februarie va împlini 33 de ani, iar cu obținuți pe el să îl aducă pe Neymar.

Atacantul brazilian în vârstă de 25 de ani a venit la PSG în această vară chiar de la rivala Realului, FC Barcelona pentru 222 de milioane de euro, cel mai scump transfer din istoria fotbalului, și mai are contract cu francezii până în vară anului 2022.

Un alt motiv pentru care Real Madrid vrea să îl vândă pe Ronaldo este că lusitanul a câștigat recent cel de-al cincilea Balon de Aur, iar conducerea clubului se teme că el va cere o mărire de salariu.

Ronaldo a venit la Real Madrid de la Manchester United în iulie 2019, "galacticii" plătind atunci 94 de milioane de euro în schimbul său, portughezul fiind de asemenea la acea vreme cel mai scump transfer din istoria fotbalului. El mai are contract până în iulie 2021.

21 de partidea bifat Ronaldo în acest sezon în toate competițiile reușind 16 goluri și 3 assist-uri

20 de partidea jucat Neymar în acest sezon în toate competițiile reușind 17 goluri și 13 pase de gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  23 Decembrie 2017, 15:51

"Ronaldo a venit la Real Madrid de la Manchester United în iulie 2019" ??!!...Nea Toma, ori ți s-a dus bateria de la BIOS, ori vrei să prăduiești vreo licență de program!

agentul0007
agentul0007  •  23 Decembrie 2017, 14:55

SIGUR A VENIT IN 2019 DE LA UNITED ?

utilizat0r
utilizat0r  •  23 Decembrie 2017, 08:58

Vai mama voastra. Si cand te gandesti ca mai luati si bani pentru asta....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează