INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNYODKOR

Scolari e cel mai bine plătit antrenor din lume: brazilianul ia 13 milioane € în Uzbekistan!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2009 00:00

Antrenorul lui Inter, Jose Mourinho, nu mai este cel mai bine plătit antrenor din lume. După ce a semnat un contract pe un an şi jumătate cu gruparea uzbecă Bunyodkor, Luis Felipe Scolari a preluat şefia topului cu cele 13 milioane de euro pe care le cîştigă stagional.

Antrenorul brazilian a mărturisit că îşi doreşte să contribuie la creşterea nivelului de joc în fotbalul din Uzbekistan şi s-a arătat încretzător într-un parcurs cît mai lung cu noua sa echipă în Liga Campionilor Asiei.

"Vreau să ajut, cred în acest proiect şi nu cred că e un pas înapoi pentru mine!", a spus Scolari, citat de Corriere dello Sport.

Jose Mourinho are un contract care îi asigură venituri de 11 milioane de euro pe sezon, dar acordul încheiat de campionul mondial din 2002 cu echipa lui Rivaldo tinde să răstoarne ierarhiile în fotbalul mondial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  07 Septembrie 2009, 22:20

O tara care are PIB-ul total la un nivel de aproape 5 ori mai mic decat cel al Romaniei,si cu un numar mai mare de locuitori(ceea ce rezulta un venit mult mai mic percapia,adica muritori de foame cu alte cuv.) isi permite sa-si bata joc de bani.Va dati seama ca acolo ori nivelul intelectual al conducatorilor este mai jos decat "prevede legea" ori hotia depaseste cele mai mari cote.Asta e...

 •  07 Septembrie 2009, 14:38

Dar saracul Rivaldo, va inchipuiti ce salariul modic o avea?

mariusm
mariusm  •  07 Septembrie 2009, 14:07
Postat de pedrogar pe 07 Septembrie 2009, 14:02

Trebuie sa fi mare nebun sa dai atatia bani la un antrenor chiar daca il cheama Scolari sau chiar daca curg banii din sonda.

probabil numai au unde sa tina banii si de asta au zis sa-i dea lui Scolari niste milioane acolo. Astia au mentaliatea ciobanului cand inca mai mergeau imobiliarele si arunca cu bani in stanga si-n dreapta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează