INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Scrisoarea emoţionantă de adio a lui Tito Vilanova » ”Mulţumesc Barca, mulţumesc tuturor”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 20:21

Tito Vilanova a decis să părăsească banca tehnică a Barcelonei, deoarece cancerul a recidivat şi antrenorul e nevoit să-şi rezolve problemele medicale.

Marca a publicat scrisoarea deschisă a lui Tito pentru toată suflarea blaugrana.

”După cinci ani minunaţi alături de o echipă care a transformat în realitate toate visele pe care le poate avea un antrenor, a venit momentul să înfrunt o schimbare a vieţii mele profesionale pentru a-mi centra toate forţele pe procesul de recuperare al bolii diagnosticate acum un an şi jumătate”, a fost modul în care Tito şi-a început mesajul.

Medicii i-au sugerat antrenorului să renunţe la postul său, pentru că recuperarea îl va împiedica să se dedice 100% responsabilităţilor pe care le implică o echipă precum Barcelona. ”Voi continua aproape de club şi îmi voi continua munca la clubul pe care îl iubesc atît de mult, dar în alte arii ale activităţii sportive”, i-a asigurat Tito pe fanii Barcelonei.

”Nu a fost uşor să ma despart de acest grup de persoane atît de speciale, jucătorii, colegii din staff şi prietenii alături de care am trăit atîtea momente de neuitat. Le rămîn etern recunoscător pentru tot ce mi-au oferit”, a punctat Vilanova în scrisoarea sa.

Fostul antrenor al Barcelonei a mulţumit oficialilor clubului, fanilor, colegilor din profesie şi oamenilor care iubesc fotbalul pentru susţinerea pe care i-au arătat-o în momentele dificile.

Tito a ţinut să-i ureze succes şi noul antrenor al catalanilor, care va fi prezentat la începutul săptămînii, aşa cum a anunţat Sandro Rosell.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
florentin37
florentin37  •  21 Iulie 2013, 11:12

prietene, vin-o la noi sa te opereze profesorul beuran . asa vei invinge

dreamer123
dreamer123  •  21 Iulie 2013, 03:05

Vei invinge cu siguranta ! Ai puterea sa treci peste orice !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează