INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Se reia campionatul în țara care n-a raportat nicio infectare cu COVID-19

Fotbalul revine în Turkmenistan +30   FOTO
Fotbalul revine în Turkmenistan

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 14:24

Fotbalul rezistă în continuare pe baricade în Belarus, Nicaragua, Taiwan și Tajikistan. Iar acestor patru țări care sfidează pandemia li se alătură încă un campionat din Asia. Turkmenistan a decis să reia competiția suspendată de la începutul lunii trecute - după primele trei etape -, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Autoritățile au dat „undă verde" fotbalului, dat fiind că nu s-a raportat oficial niciun caz de infectare cu COVID-19. 

Se reia campionatul în țara care n-a raportat nicio infectare cu COVID-19

Chiar au permis să se joace cu spectatori în tribune, în ciuda averismentelor date de Organziția Mondială a Sănătății! Altyn Asyr - Kopetdag Asgabatz e primul meci programat azi de la ora 15:00. 

Tot în această după-amiază au loc două întâlniri din campionatul Tajikistanului, după ce azi-noapte s-a jucat în Nicaragua, iar dimineață în Taiwan.

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

FOTO Coronavirus în întreaga lume - cele mai interesante capturi:

+26 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fost stelist îi face o analiză tăioasă lui Ianis Hagi: „Numele i-a dat avantaje, probabil avea alt parcurs dacă nu avea numele Hagi”

Italienii au aflat planul UEFA » Datele exacte ale meciurilor din Liga Campionilor și Europa League: totul se joacă într-o lună!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează