INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un fost stelist îi face o analiză tăioasă lui Ianis Hagi: „Numele i-a dat avantaje, probabil avea alt parcurs dacă nu avea numele Hagi”

Marian Aliuță a vorbit despre Ianis Hagi la GSP Live.
Marian Aliuță a vorbit despre Ianis Hagi la GSP Live.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 14:19

Marian Aliuță (42 de ani), fost fotbalist la echipe precum Steaua, Rapid sau Șahtior, a vorbit la GSP Live despre Ianis Hagi (21 de ani), mijlocașul lui Glasgow Rangers.

În direct la GSP Live, Aliuță i-a făcut o analiză fiului „Regelui” și e de părere că acesta a avut parte de avantaje în carieră pentru că poartă numele „Hagi” pe spate, dar și că are nevoie de continuitate în joc pentru a-și atinge potențialul maxim.

„Atunci când îl compari cu Gică este greu, duce numele ăsta mare în spate. Nu trebuie să ne ascundem după deget și să nu spunem că numele i-a dat și avantaje, are calități, dar totodată are și avantaj cu numele ăsta. Contează când ești băiatul lui Hagi, ești văzut într-un fel. Dar nu îi poți lua din merite, doar că probabil avea alt parcurs dacă nu avea numele ăsta. Asta e părerea mea. 

Nu îl mai punea nimeni titular la Viitorul sau să plece imediat la Fiorentina, a avut niște avantaje. A fost ajutat, dar a și confirmat, nu s-a făcut de râs. Timpul le va rezolva pe toate, și jocurile. El e la început de drum acum. Când va ajunge să joace meci de meci, va crește în joc și va avea un randament mult mai bun”, a declarat Aliuță la GSP Live.

VIDEO Ce spune Aliuță despre Ianis Hagi

„Sincer, toți îl asociază cu tatăl său, dar nu se poate ridica la nivelul lui. Nu s-a ridicat nimeni la nivelul lui Gică. N-am văzut nici la Messi, nici la Ronaldo să lovească mingea cu ambele picioare așa perfect, cum o lovește Ianis. Ăsta e marele lui avantaj. Deși nu are o viteză foarte mare, este mai lent, se plasează și știe să poziționeze foarte bine între cele două linii. Are simțul acesta. Este un jucător inteligent, știe jocul. Poate să crească, dar acum trebuie lăsat să crească singur, să nu se pună presiune pe el”

-Marian Aliuță, fost fotbalist

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DE LA GSP LIVE:

Marian Aliuță, în conflict cu firma miliardarului Țiriac: „E o rușine!”. Cazul unei mașini de peste 100.000 de euro, cu două motoare distruse: „E marmeladă înăuntru”

Aliuță îl ironizează pe Dan Alexa după lovitura primită de la Anamaria Prodan: „Eu îi dădeam un upercut de îi săreau pletele. Perversă de pe Târgu Ocna!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
2544119349025510
Costel Comanescu  •  20 Aprilie 2020, 19:29

A trebuit să dau reset la aceste inf.cu Ianis Hagi .Sufocant...Fără prea mari calități, împins cu anasana de taica su ,delfinul nu impresionează prin nimic.Razvan Lucescu a cochetat si el cu fotbalul ,în final si a gasit locul in poarta ,putea rămâne pe lângă dacă nu era Mircea Lucescu. Acum ca se trata de Gica Hagi ,talentat in fotbal ..in rest Nada Sa ia exemplu de la fiul lui Ronaldinio cca.15 ani care s a inițiat în fotbal fără ca tatăl sa se implice ,chiar si sub alt nume al mamei sale. Si Hagi nu e Ronaldinio....mare discrepanță..

3650878174986565
Ionut Adrian  •  20 Aprilie 2020, 15:51
Postat de Adrian Popescu pe 20 Aprilie 2020, 13:59

Marian Aliuta sa povesteasca celebra scena de sex in patru cu Mutu, Contra si Laura Andresan cand fata le-a facut flagrant cu paparazii. Cumatru cu Nutu Camataru si nepotul unui boxer celebru, fotbalistul Aliuta a fost la Sahtior inainte sa ajunga Lucescu acolo. Ca si Ilie Dumitrescu reprezinta varfurile din fotbal ale etniei.

Sa nu l uitam pe Lacatus!mai bun poate ca ambii,peste Ilie Dumitrescu ca si palmares personal! Este doar o parere personala.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  20 Aprilie 2020, 13:59

Marian Aliuta sa povesteasca celebra scena de sex in patru cu Mutu, Contra si Laura Andresan cand fata le-a facut flagrant cu paparazii. Cumatru cu Nutu Camataru si nepotul unui boxer celebru, fotbalistul Aliuta a fost la Sahtior inainte sa ajunga Lucescu acolo. Ca si Ilie Dumitrescu reprezinta varfurile din fotbal ale etniei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează