GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Aliuță îl ironizează pe Dan Alexa după lovitura primită de la Anamaria Prodan: „Eu îi dădeam un upercut de îi săreau pletele. Perversă de pe Târgu Ocna!”

Alexa și Anamaria Prodan după incidentul controversat
Alexa și Anamaria Prodan după incidentul controversat

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 13:48

Marian Aliuță (42 de ani), fost fotbalist la echipe precum Steaua, Rapid sau Șahtior, a fost invitat la GSP Live, unde a comentat lovitura încasată de prietenul și fostul său coleg, Dan Alexa, de la impresara Anamaria Prodan.

Întrebat de către Costin Ștucan cum a reacționat când a văzut imaginile devenite virale, Aliuță a spus:

„Aici mi-ai dat-o la fileu. Îți dai seama că m-am amuzat. Ei au o relație de prieteni mai strânsă, își permit și nu cred că Alexa s-a supărat. Dacă îi dădeam eu, cred că la mine riposta, dar cu mine nu avea șanse domnul Alexa. Îi dădeam de jos un upercut, dar îmi era că îi aruncam pletele alea pe sus. E prietenul meu, dar tot i-o dădeam. Perversă de pe Târgu Ocna îi dădeam, cum zicea unu pe Facebook”.

Aliuță și Alexa au fost colegi un sezon, în 2007-2008, la Poli Timișoara.

VIDEO Aliuță comentează lovitura primită de Dan Alexa

VIDEO Aliuță face show la sacul de box!

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Dezvăluiri la GSP Live. Cum a încercat Dinamo să mituiască un junior celebru de la Steaua, la 14 ani: „Blat la copii, îți dai seama?”

Marian Aliuță, în conflict cu firma miliardarului Țiriac: „E o rușine!”. Cazul unei mașini de peste 100.000 de euro, cu două motoare distruse: „E marmeladă înăuntru”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
10216741700672837
Kevin Mann  •  20 Aprilie 2020, 22:39
Postat de Kevin Mann pe 20 Aprilie 2020, 00:45

NICIODATĂ dar absolut NICIODATĂ nu aș da într-o femeie, dar în cazul lui Dan cu Anamaria, dânsa a devenit un nenorocit de bully, pe care nu aș fi ezitat o secundă să-l pun la punct -***-slap.

Ascultă bă, tu ăsta care ai cenzurat primul meu comentariu și l-ai șters pe al 2-lea. Good job! Pun pariu că ești tare mândru de tine! Bravo mă! Chiar mi-e milă de “articolele“ voastre. Probabil transpirați rău și depuneți eforturi mari ca să mai găsiți ce să puneți pe site. Un ultim lucru: ești un laș!

remarque
remarque  •  20 Aprilie 2020, 08:30
Postat de alenb pe 20 Aprilie 2020, 00:13

E clar, imaginea lui Alexa e sifonata tot restul vietii, daca a ajuns si pacaliciul asta de Aliuta sa rada de el :))

:)))))))))))))) toucheeee!

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  20 Aprilie 2020, 03:23

Se face prea mult tamtam pentru o mica cearta intre iubiti...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează