INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAN 2022

S-a lăsat cu amenințări în semifinalele Cupei Africii » Carlos Queiroz a sărit să bată arbitrul!

Selecționerul Egiptului, Carlos Queiroz, a sărit la „centralul” Bakary Gassama după ce a văzut „roșu”, foto: Guliver/gettyimages
Selecționerul Egiptului, Carlos Queiroz, a sărit la „centralul” Bakary Gassama după ce a văzut „roșu”, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 04 februarie 2022 09:55 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 10:28

Camerun - Egipt 0-0 dp, 1-3 la penalty-uri. Selecționerul Egiptului, Carlos Queiroz, a sărit la „centralul” Bakary Gassama după ce a văzut „roșu” în minutul 90. „Faraonii” s-au calificat în finala cu Senegal, de duminică, grație portarului Gabasaki, eroul loviturilor de departajare.

Egiptul și-a asigurat prezența în finala CAN cu Senegal, de duminică, la lovituri de departajare: 3-1. Eroul partidei, portarul lui Zamalek, Gabasaki, care a parat la execuțiile lui Moukoudi și Lea. 

David Beckham, dezvăluire incredibilă despre Victoria: „Asta face zilnic, de 25 de ani”
DEZVĂLUIRE
David Beckham, dezvăluire incredibilă despre Victoria: „Asta face zilnic, de 25 de ani”

Carlos Queiroz, personajul negativ al semifinalei din Cupa Africii

Personajul negativ al semifinalei de la Yaounde a fost, însă, antrenorul său, Carlos Queiroz. Selecționerul „faraonilor” și-a dat în petic chiar când echipa ar fi avut mai mare nevoie de el. 

Deși avea deja un „galben”, urmare a repetatelor proteste la adresa arbitrajului, Queiroz și-a ieșit din pepeni și la finalul timpului regulamentar. A început din nou să comenteze, iar „centralul” Bakary Gassama i-a arătat cartonașul roșu. 

Moment în care tehnicianul portughez a „explodat” pur și simplu. A sărit să-l lovească pe Gassama și numai intervenția promptă a secundului său, aflat în preajmă, a împiedicat o încăierare. Ajuns în tribună, Queiroz a urmărit cum echipa sa a dus meciul la lovituri de departajare, unde Gabasaki a făcut minuni. 

Principalul punct de atracție al finalei de duminică? Duelul Salah vs Sadio Mane, coechipieri la Liverpool.

Vor finala luni

Secundul lui Queiroz, Diaa al-Sayed, a cerut CAF ca finala cu Senegal să fie mutată de duminică, luni. „Senegalul a avut o zi în plus de odihnă, în timp ce noi venim după trei meciuri cu prelungiri”, a motivat el solicitarea „faraonilor”.

7 trofeea câștigat Egiptul la Cupa Africii pe Națiuni. Ultimul datează însă tocmai din 2010

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„O rușine!” + „Am jucători cu perfuzii în vestiar” » Reacții dure la adresa americanilor, după duelul din preliminariile CM jucat la -19 grade Celsius

George Pușcaș surprinde, după transferul în Serie B: „Nu am văzut multe meciuri ale Pisei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează