INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Bătaie pe Jurgen Klopp » Are DOUĂ oferte pe masă să fie la EURO 2024

Jurgen Klopp/ foto Imago Images
Jurgen Klopp/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2024 16:32 / Actualizat joi, 07 martie 2024 18:04

Jurgen Klopp (56 de ani), antrenorul lui Liverpool, și-a anunțat plecarea la sfârșitul actualului sezon și nu duce lipsă oferte. Tehnicianul german e „disputat” de BBC și ITV pentru un post de expert tv pentru Campionatul European din vară.

BBC și ITV se luptă pentru aducerea lui Jurgen Klopp

Klopp a primit deja oferte, după ce a anunțat că va părăsi Liverpool la sfârșitul sezonului. Klopp nu a dat încă un răspuns, dar a declarat recent că are nevoie de o pauză de la meseria de antrenor.

Salah, dat dispărut » Se naște un nou scandal în Anglia
LIVERPOOL
Salah, dat dispărut » Se naște un nou scandal în Anglia

Cel mai probabil, germanul va participa la competiție ca simplu spectator, potrivit celor de la Daily Mail. Cei doi operatori tv încă speră să-l aducă pe Klopp în echipă și nu au renunțat la planul lor.

Aducerea fostului antrenor de la Mainz ar fi o lovitură de imagine care ar putea face diferența în războiul audiențelor dintre cei mari giganți de televiziune din Marea Britanie.

Cel mai probabil, Klopp va urmări Campionatul European ca simplu spectator

Klopp are bilete pentru fiecare dintre cele trei meciuri din grupe ale Germaniei. El va fi prezent la Munchen pe 14 iunie, atunci când Germania va întâlni Scoția în meciul de deschidere al turneului. Până la vară, Klopp va continua lupta pentru noi trofee în Premier League, Cupa Angliei și Europa League.

Klopp a condus Liverpool către primul lor titlu după 30 de ani și a obținut Liga Campionilor în 2019. Despre Klopp s-a speculat recent că ar avea ofertă de la naționala Germaniei, dar germanul nu pare dispus în acest moment să continue în antrenorat sau să devină expert tv.

Fostul antrenor de la Borussia Dortmund și-a cumpărat recent o vilă de 4 milioane de euro în 2022, în Palma de Mallorca. Aceasta e deja în proces de renovare, de care se ocupă Ulla, soția lui Jurgen.

+15 FOTO
  • Articol de Mihai Popa
Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai mult:

Alexandru Chipciu, în mare formă » Show la conferința de presă: „Mai nasol dacă intrăm în play-off” + Amintiri de la ultimul titlu cu FCSB: «Bă, cât e scorul dincolo?»
U CLUJ
Alexandru Chipciu, în mare formă » Show la conferința de presă: „Mai nasol dacă intrăm în play-off” + Amintiri de la ultimul titlu cu FCSB: «Bă, cât e scorul dincolo?»
Radu Drăgușin a răspuns fără să ezite » Provocare lansată de Tottenham
TOTTENHAM
Radu Drăgușin a răspuns fără să ezite » Provocare lansată de Tottenham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Shogun01
Shogun01  •  08 Martie 2024, 09:32

GARANTAT, o sa vina la FCU!!!

monika.
monika.  •  08 Martie 2024, 01:55

Herr Klopp, es tut mir leid. Furtuna intr-un pahar cu apa, si avem stiri. Vorbeste cineva,practic direct, despre burnout ( atat de raspandit) si pauza, dupa care trag toti de el. Catre nationala RFG, catre Bayern, acum comentator? Culmea.

uiuiui
uiuiui  •  07 Martie 2024, 18:16

Ingrozitor "designul" elvetian, cred ca intre timp n-a mai ramas nimic din el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează