INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Senzațional! Un oficial al lui Juventus a fost suspendat și amendat pentru că a înjurat tehnologia video :O

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 16:15

Directorul sportiv al lui Juventus, Fabio Paratici, a fost suspendat și amendat pentru că a folosit cuvinte injurioase la adresa arbitrajului video, după ce Juventus a pierdut un avantaj de 2-0 în meciul cu Atalanta, încheiat la egalitate, 2-2.

Paratici a primit o amendă de 20.000 de euro și o suspendare de aproximativ două săptămâni, până pe data de 15 octombrie. La finalul meciului dintre Juventus și Atalanta, oficialul a adresat numeroase cuvinte injurioase la adresa VAR, pe tunelul spre vestiare.

În meciul jucat în deplasare cu Atalanta, Juventus a avut un gol anulat când conducea cu 2-1, marcat de Mandzukici. Reușita croatului a fost anulată pentru un fault petrecut la centru, cu 10 secunde mai devreme.

Centralul Damato n-a văzut cotul în față aplicat de Lichtsteiner lui Gomez și a revenit după vizionarea reluărilor, arătând și "galben". 

Campionii au acuzat după meciul de la Bergamo folosirea abuzivă și injustă a arbitrajului video. "Bătrâna Doamnă" a făcut etapa trecută primul pas greșit din Serie A și Napoli este lider, cu maximum de puncte și un avans de două lungimi față de campioana en-titre. 

"Dacă vrem ca fotbalul să nu mai fie sport, să continuăm să apelăm subiectiv la VAR! Vom ajunge în martie să revedem toate fazele decisive și va dura 4 ore, ca în sporturile americane" Massimiliano Allegri, după meciul cu Atalanta

18-5 este raportuldeciziilor corecte cu cele greșite, luate în urma consultării VAR în Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  03 Octombrie 2017, 18:14

S-A DORIT EXPRIMARE CONCISĂ şi a ieşit CONFUZĂ: " 18-5 este raportul deciziilor corecte cu cele greșite, luate în urma consultării VAR". Ce să înţelegem de aici ? ... cumva: "18 decizii corecte luate în cursul jocului, şi confirmate de VAR -, versus "5 decizii eronate date in cursul jocului, si apoi corectate de VAR" ?... Sau, ce ai vrut să spui, nenea jurnalistu? Nu mai ai cerneală?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează