INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Dat afară din Liga 1, a semnat cu un club din Austria » Va lupta pentru cupele europene

Rajko Rep
Rajko Rep

Articol de - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 14:56 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 15:35

Slovenul Rajko Rep (31 de ani) s-a despărțit de Sepsi OSK pe 3 decembrie 2021, la mai puțin de 6 luni de la venirea în România, iar de la 1 ianuarie a devenit jucătorul formației Austria Klagenfurt, implicată în lupta pentru Europa.

Fotbalistul a semnat un contract pe doi ani cu ocupanta locului 4 din Bundesliga austriacă. Rajko Rep a evoluat doar cinci meciuri pentru Sepsi OSK în toate competițiile din cauza unei accidentări.

Cornel Șfaițer, managerul celor de la Sepsi, a dezvăluit pentru GSP.ro că „divorţul" s-a produs din cauza accidentărilor repetate pe care Rep le-a suferit în decursul acestui sezon.

Misterele lui 2022 » 7 mari dileme în noul an: de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor
ANALIZĂ
Misterele lui 2022 » 7 mari dileme în noul an: de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor

Dat afară de Sepsi, Rajko Rep a semnat cu Austria Klagenfurt

„Am decis să oprim colaborarea. Rep a avut un impact bun la noi, vă aduceți aminte ce bine a intrat. Însă problemele de sănătate au recidivat şi sunt luni bune de când nu ne bazăm pe el. Aceste probleme ar fi continuat și cred că e mai bine aşa. Păcat, e un jucător de calitate, măcinat însă de accidentări repetate", a spus Șfaițer.

Internaționalul sloven venise din postura de jucător liber de contract, după ce anul trecut evoluase la TSV Hartberg, echipă din prima ligă a Austriei. 

Dat afară din Liga 1, a semnat cu un club din Austria » Va lupta pentru cupele europene
Rajko Rep a semnat cu Austria Klagenfurt

Pe parcursul carierei, acesta a mai evoluat pentru Klagenfurt și NK Maribor. Rep are și 5 prezențe în tricoul naționalei Sloveniei, pentru care a reușit să și marcheze un gol.

1 golși o pasă decisivă a reușit Rep în 5 partide disputate pentru Sepsi

VIDEO Sacrificiile făcute de un triplu campion al României: „Mergeam cu vacile și caprele! Culegeam mere, prune”

Citește și: 

Presa din Italia anunță o nouă ofertă pentru Dennis Man » Ce club din Serie A îl vrea pe internaționalul român

Concurență pentru FRF! Edi Iordănescu, ofertat de un club din Grecia

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează