INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

SERBIA - PORTUGALIA 2-2 Sârbii au un nou golgeter all-time! Stjepan Bobek, detronat

Naționala Serbiei are, de sâmbătă seară, după 2-2 cu Portugalia, un nou lider în topul all-time al marcatorilor, Aleksandar Mitrovic (26 de ani). +8   FOTO
Naționala Serbiei are, de sâmbătă seară, după 2-2 cu Portugalia, un nou lider în topul all-time al marcatorilor, Aleksandar Mitrovic (26 de ani).

Articol de - Publicat duminica, 28 martie 2021 16:36 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 18:27

Naționala Serbiei are, de sâmbătă seară, după 2-2 cu Portugalia, un nou lider în topul all-time al marcatorilor, Aleksandar Mitrovic (26 de ani).

Vârful a izbutit să reducă diferența în meciul de la Belgrad, imediat după pauză, împotriva Portugaliei (2-2), în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, și a ajuns la 39 de goluri în 62 de prezențe în tricoul plavilor.

Atacantul lui Fulham l-a detronat astfel pe Stjepan Bobek (1946-1956), care punctase de 38 de ori pentru reprezentativa fostei Iugoslavii.

Scandal la Serbia - Portugalia 2-2

+4 FOTO

Cristiano Ronaldo a înscris un gol valabil în prelungiri pentru portughezi, dar reușita nu a fost validată. CR7 a izbucnit și a mers să îi ceară socoteală asistentului, gesticulând sugestiv. Ca atare, lusitanul a văzut cartonașul galben, moment în care a cedat. 

A aruncat banderola de căpitan și a părăsit terenul, deși nu se fluierase încă finalul partidei! La meciul de la Belgrad, arbitrii nu au beneficiat nici de tehnologia goal-line, nici de VAR, astfel că faza nu a putut fi revăzută, iar decizia rectificată.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Moment emoționant cu Luka Modric după ce a intrat în istoria echipei naționale a Croației

Dezvăluiri de la fostul selecționer despre naționala Germaniei: „Christoph Daum mi-a spus o chestie interesantă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează