INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMÂNIA - GERMANIA

Dezvăluiri de la fostul selecționer despre naționala Germaniei: „Christoph Daum mi-a spus o chestie interesantă”

Christoph Daum, fost selecționer al României
Christoph Daum, fost selecționer al României

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 12:10 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 12:28

Echipa națională înfruntă reprezentativa Germaniei astăzi, de la ora 21:45, în preliminariile CM 2022, iar Ionuț Badea, fost antrenor secund al României, a vorbit despre selecționerul Joachim Low și de unitatea grupului din lotul „Die Mannschaft”.

  • România - Germania poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV!
  • În primul meci din grupa J, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, în vreme ce Germania a trecut de Islanda cu 3-0.

Ionuț Badea a fost antrenorul secund al României în perioada 2014-2017, în mandatele lui Anghel Iordănescu și Christoph Daum, iar acesta a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu fostul selecționer german al echipei naționale. Daum a vorbit despre presiunea din cadrul lotului german după anunțul plecării lui Joachim Low de la cârma „Die Mannschaft”.

Ionuț Badea: „Christoph Daum mi-a spus o chestie interesantă despre naționala Germaniei”

„În ultimele meciuri nu mai putem vorbi despre Germania care câștiga en fanfare cu toate combatantele. Are multe egaluri, bate Cehia cu 1-0 și pierde contra Spaniei (n.r. 0-6). Criticile au fost mari în Germania și s-a cerut demisia lui Joachim Low după meciul cu Spania. Dar, din discuțiile mele cu Christoph Daum, cu care am rămas în relații bune de-a lungul timpului, mi-a spus o chestie interesantă despre această presiune din cadrul lotului german.

Low renunță la poziția de antrenor principal după EURO și printr-o asemenea decizie mută toată presiunea pe jucători. Însă, fotbaliștii stau foarte bine și există o discuție în momentul de față despre grupul de jucători din Germania, se vorbește de unitatea lor. Nu a știut nimeni de acele tricouri pe care și le-au inscripționat (n.r. cu Islanda), inclusiv Federația Germană. Asta spune multe despre grupul care este acolo și despre faptul că ei gândesc ca un numitor comun”, a declarat Ionuț Badea la emisiunea Ora Exactă în Sport.

10 meciuria stat Christoph Daum pe banca „tricolorilor”. 3 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri este palmaresul antrenorului la naționala României

VIDEO. Totul despre România - Germania » Cum ar putea arăta primul ”11” al tricolorilor contra Germaniei

Citește și alte știri despre echipa națională:

Atenție la tăvălugul nemțesc! Un fost „tricolor” cu 26 de selecții în națională ne avertizează: „Avem probleme în aceste zone!”

Aprecieri pentru Mirel Rădoi, înainte de meciul cu Germania: „Încearcă să ne debaraseze de aceste metehne”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brancusi
brancusi  •  28 Martie 2021, 13:23

Dauma totala e somer de cand a plecat de la nationala noastra,vad ca gsp se straduieste sa ni-l readuca in atentie,asa ca multumim,nu!

gazistu
gazistu  •  28 Martie 2021, 12:37

si asta-i asa interesant?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează