INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Sergi Roberto a fost aproape de Real Madrid înainte să ajungă la Barcelona

Sergi Roberto în duel cu Saul Niguez FOTO: Reuters +1   FOTO
Sergi Roberto în duel cu Saul Niguez FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 20:54

Sergi Roberto (27 de ani), fundașul Barcelonei, dezvăluie că a fost la un pas de rivala Real Madrid în copilărie.

„Când eram copil jucam la Gimnàstic de Tarragona. Cei de la Real s-au interesat de mine. După câteva zile, cei de la Barca au luat legătura cu Gimnàstic și cu tatăl meu. Toată familia mea ținea cu Barcelona, mai puțin tata care era cu Real Madrid. Acum însă s-a schimbat și e fan Barca 100%”, a spus Sergi Roberto la postul iberic TV3.

Fotbalistul de 27 de ani a vorbit și de golul celebru cu PSG, prin care catalanii au întors un neverosimil 0-4 în Liga Campionilor: „Nu îmi aduc aminte foarte bine ce s-a întâmplat după gol. Toți coechipierii s-au aruncat pe mine. Țin minte că toți am luat-o razna. A fost o zi nebună. Cred că nici nu am putut dormi după”.

Ibericul a povestit și cum a ajuns din mijlocaș fundaș de bandă: „Luis Enrique mi-a găsit noua poziție. Mă bucur că m-am adaptat pe acest post, pentru că asta mi-a permis să joc atâtea minute câte mi-am dorit”.

Sergi Roberto este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Barcelonei. Acesta a fost promovat de academia „La Masia”, debutând în 2010 la echipa mare.

CItește și:

Joao Felix, noul star de la Benfica, e asaltat: „Fetele îmi trimit des poze, inclusiv dezbrăcate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează