INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Sergio Aguero: „Nu mă privește cine e antrenor la Barcelona, Guardiola mi-a spus ceva”

Sergio Aguero la Barcelona, foto: Imago
Sergio Aguero la Barcelona, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 01 iunie 2021 14:31 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 14:31

Sergio Aguero, primul transfer estival al Barcelonei, și-a împlinit visul de copil: „N-am azitat o clipă când a venit oferta. Cred că Messi va rămâne, îl cunosc foarte bine”. 

Aruncat de Manchester City, după finala Ligii pierdută cu Chelsea, Sergio Aguero a fost primit cu brațele deschise de Barcelona. „Sunt foarte fericit și trăiesc o bucurie imensă ajungând la cea mai bună echipă din lume. De mic copil visam să joc la Barcelona, dar nu-mi imaginam că voi primi și oferta. N-am azitat o clipă când a apărut oportunitatea!", a mărturisit „El Kun".

Sergio Aguero: „Messi m-a felicitat”

Atacantul argentinian, care azi împlinește 33 de ani, a semnat până în 2023 și a venit pentru Messi: 

Sper să jucăm împreună, negociam de o lună și jumătate. Decizia finală a fost a cluburilor. Am trăit lângă el de copii, îl știu foarte bine și eu cred că va rămâne. Vorbim zilnic și m-a felicitat. Mă simt excelent fizic și voi încerca să dau totul pentru a câștiga alte trofee. Cu excepția ultimului sezon, în care a fost accidentarea la genunchi, apoi COVID-19, am avut nouă ani foarte buni. Guardiola m-a făcut pe mine și întreaga echipă mai buni
- Sergio Aguero, atacant Barcelona

Nu mă privește cine îmi va fi antrenor, Barça va lua decizia. Nu am dreptul la o părere și nici nu am vorbit cu Koeman. Guardiola mi-a spus că merg la cel mai bun club din lume
- Sergio Aguero, atacant Barcelona

Barcelona l-a prezentat și pe Eric Garcia

Barça s-a mișcat foarte repede și a rezolvat și a doua mutare a verii. Eric Garcia revine în Catalunia, a semnat un acord până în 2026 și a fost prezentat ieri. Fundașul central de 20 de ani va avea o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro. Vine tot gratis, după ce Manchester City plătise 1,5 milioane în 2017. 

„Eric e ca un fiu pentru mine. În sezonul trecut, după ce am ieșit din lockdown, nu a făcut o singură eroare. Este cel mai bun stoper al nostru", declara Pep Guardiola în martie. În ultima stagiune, a evoluat însă numai în 12 meciuri.

Citește și alte știri:

Revenire de senzație la Real Madrid?! Presa din Spania numește alesul lui Perez: „Ar putea fi anunțat în următoarele ore”

Karim Benzema, prima conferință de presă la naționala Franței, după întoarcere: „Am vorbit ca bărbații”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează