INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Sergio Ramos, măcinat de accidentări » Superstarul lui PSG ar putea fi forțat să se retragă!

Sergio Ramos // Foto: Imago
Sergio Ramos // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2022 11:45 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 13:36

Jean-Marcel Ferret, fostul medic al naționalei Franței, a vorbit despre problemele medicale ale lui Sergio Ramos (35 de ani). Francezul crede că fundașul lui PSG ar putea fi nevoit să se retragă.

Potrivit The Sun, problemele la gambă l-ar putea forța pe Ramos să agațe ghetele în cui. Jean-Marcel Ferret, fostul medic al naționalei Franței, avertizează în privința acestui risc.

Grecii au anunțat numele noului selecționer, cu o lună înaintea amicalului cu România » A fost coleg cu Dan Petrescu la Chelsea
SELECȚIONER
Grecii au anunțat numele noului selecționer, cu o lună înaintea amicalului cu România » A fost coleg cu Dan Petrescu la Chelsea

Doctorul spune că, din cauza solicitării intense, după 19 sezoane de fotbal la cel mai înalt nivel, mușchiul gambei lui Sergio Ramos să fi devenit foarte fragil. Din acest motiv, există varianta ca ibericul să fie nevoit să ia în calcul varianta retragerii.

Sergio Ramos ar putea fi forțat să se retragă

„Accidentările sunt foarte dificile pentru că nu poți anticipa niciodată cum va evolua recuperarea. Totul ține de configurația mușchiului gambei. Trebuie luat în considerare modul în care mușchiul a îmbătrânit, având în vedere loviturile pe care le-a primit Ramos în carieră, în timp ce a jucat la cel mai înalt nivel timp de 19 sezoane, și cât de mult i-au afectat gambele toate acestea.”

Sergio Ramos s-a accidentat din nou și ar putea rata duelul cu Real Madrid din Liga Campionilor

Sergio Ramos ar putea rata duelul cu Real Madrid, fosta sa echipă, din prima manșă a optimilor Champions League, după ce s-a accidentat săptămâna trecută, în timpul unui antrenament. 

5 meciuri și 1 goleste bilanțul lui Sergio Ramos la PSG

Ramos a acuzat dureri musculare și a fost nevoit să părăsească mai devreme ședința de pregătire. Recuperarea sa va fi o cursă contra cronometru, pentru ca fundașul să fie apt la timp penru duelul cu fosta sa echipă.

159de meciuri, 15 goluri și 8 pase decisive este bilanțul lui Ramos în UCL

Vara trecută, Sergio Ramos ajungea pe Parc des Princes din postura de jucător liber de contract. Debutul său la PSG s-a lăsat însă așteptat pentru câteva luni, până la finalul lunii noiembrie, din cauza accidentării la gambă care i-a dat mari bătăi de cap fostului căpitan al lui Real Madrid.

Într-un interviu pentru Amazon Prime, Sergio Ramos a vorbit despre clipele dificile prin care a trecut în perioada cât a stat departe de gazon. Spaniolul declara atunci că nu ia în calcul varianta retragerii în viitorul apropiat.

„Au fost momente dificile, momente de singurătate. Petreci multe ore la sală cu fizioterapeutul. Ai mereu gânduri negative care te fac să ai îndoieli. Cred în mine și în munca pe care o depun. Mă concentrez să dau înapoi clubului toată încrederea care mi-a fost oferită. Sper să revin la cel mai bun nivel al meu”, a declarat Sergio Ramos.

Cred că mai pot juca 4-5 ani. Cel mai important lucru este să fiu puternic din punct de vedere mental. Sper că nu voi mai avea probleme medicale. 

- Sergio Ramos, fundaș PSG

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Zlatan Ibrahimovic, marele absent al derby-ului din Serie A, Inter - AC Milan » Ultimele vești despre suedez

Real Madrid, eliminată în sferturile Cupei Spaniei » Carlo Ancelotti: „Nu avem jucători de calitatea lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează