INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Ai juca la Barcelona pentru 50 de milioane de euro pe an?” » Sergio Ramos, răspuns inedit: „Am o relație specială cu Joan Laporta”

Sergio Ramos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Sergio Ramos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 10:55 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 12:09

Sergio Ramos (34 de ani), căpitanul lui Real Madrid, a negat posibilitatea de a ajunge la marea rivală a „albilor”, FC Barcelona.

Într-o discuție pe platforma Twitch cu creatorul de conținut Ibai Llanos, Ramos a fost întrebat dacă ar juca la Barcelona. Actualul căpitan al „galacticilor”, căruia îi va expira contractul cu Real Madrid în această vară, a oferit un răspuns categoric:

„Nu aș juca vreodată pentru Barcelona, nici pentru 50 sau 70 de milioane de euro pe an. Am o relație specială cu Joan Laporta (n.r. - noul președinte al Barcelonei), pe care îl plac foarte mult. Dar există unele lucruri pe care banii nu le pot cumpăra, este imposibil. Exact cum nu îi veți vedea pe Xavi sau Pique la Madrid”.

Lionel Messi la Real Madrid? Ce spune Sergio Ramos

În schimb, Ramos a declarat că l-ar primi cu brațele deschise pe Lionel Messi la Madrid:

„Dacă l-aș accepta pe Messi la Madrid? 100%, fără dubii. Chiar l-aș primi la mine acasă în primele săptămâni. A trebuit să îl înfruntăm pe Leo în cei mai buni ani ai lui, așa că ar fi grozav să nu mai jucăm împotriva lui. Ne-ar ajuta să câștigăm mai mult, să avem mai mult succes. Ar fi prostesc să susțin altceva”.

668 de meciuriare Ramos la Real Madrid. A înscris de 100 de ori pentru los blancos

Dacă aș fi antrenor, i-aș transfera acum și pe Haaland, și pe Mbappe la Real Madrid. Dacă trebuie să aleg, datorită circumstanțelor ar fi mai ușor să-l iau pe Haaland. Mbappe e un pic mai sus și e mai complicat din punct de vedere economic. Real Madrid nu ar sta deloc rău cu un #9 ca Haaland. Are foame de gol, de titluri, îți poate da multe. Și Mbappe poate face asta, desigur, dar văd mai ușor un transfer al lui Haaland

- Sergio Ramos

Sergio Ramos, în istoria lui Real Madrid:

  • 5 La Liga 
  • 4 Champions League 
  • 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor 
  • 4 Supercupe ale Spaniei 
  • 3 Supercupe ale Europei 
  • 2 Copa del Rey 
  • de 11 ori selectat în cea mai bună echipă FIFA 
  • de 9 ori selectat în cea mai bună echipă UEFA 
  • de 5 ori numit cel mai bun fundaș din La Liga

VIDEO. Sergio Ramos, 100 de goluri la Real Madrid

Citește mai multe știri din La Liga:

Laporta vrea să zguduie La Liga! Care e marea țintă a Barcelonei

Sergio Ramos, discurs de adio? A numit echipa unde ar putea ajunge și a ironizat rivala: „Am satisfacția de a vedea Barcelona eliminată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează