INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Debutul lui Sergio Ramos se amână din nou » Anunțul făcut de PSG

Sergio Ramos
Foto: Imago
Sergio Ramos Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 15:52 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 16:25

Sergio Ramos (35 de ani) este în continuare departe să debuteze în tricoul celor de la PSG, la mai bine de 3 luni de când s-a transferat în Franța.

Chiar dacă fanii Parisului sperau să-l vadă pe Ramos în acest week-end contra celor de la Angers, se pare că fundașul central venit de la Real Madrid mai trebuie să aștepte pentru a bifa primele minute pentru PSG.

„Sergio Ramos va continua pregătirea individuală, sub supravegherea staff-ului medical, pentru încă 10 zile. După această perioadă, obiectivul este să revină la antrenamente alături de colegi”, se arată în comunicatul celor de la PSG.

Astfel, pe lângă meciul cu Angers, Ramos va mai rata și înfruntarea cu Leipzig din grupele Ligii Campionilor. Debutul său ar putea veni la returul cu germanii, pe 3 noiembrie.

Lionel Messi explică plecare de la Barcelona și transferul la PSG: „Am fost căutat de multe cluburi”

Argentinianul Leo Messi (35 de ani) a fost subiectul celui mai spectaculos transfer al verii. A plecat gratis de la Barcelona și a ajuns la PSG.

Acum, Messi a vorbit într-un amplu interviu pentru France Football despre plecarea de la Barcelona, transferul și acomodarea la PSG și dezvăluie că a avut și alte oferte în vară.

„M-am întors la Barcelona pentru a începe pregătirea pentru noul sezon. Mă gândeam să semnez contractul și să încep pregătirea. Credeam că totul e rezolvat și că mai trebuie doar să semnez. Dar mi-au spus că nu se mai poate să rămân și că trebuie să îmi caut altă echipă. 

Asta mi-a schimbat planurile, a fost greu de acceptat. Era pentru prima dată când pățeam asta în carieră. Nu am avut de ales și a trebuit să plec. A fost foarte dureros. Am început să mă gândesc la viitorul meu și PSG mi-a oferit posibilitatea să vin. PSG are o echipă fantastică, care poate câștiga multe trofee. Și e o nouă experiență. 

Am avut norocul de a fi căutat de mai multe cluburi, iar unul a fost PSG. Sunt recunoscător pentru că cei de aici m-au tratat bine și au demonstrat că mă vor cu adevărat. Am primit și alte propuneri, dar cu PSG am ajuns rapid la un acord. Nu a fost ușor pentru că totul trebuia făcut rapid și era o operațiune complicată. 

Știam că am prieteni în vestiarul lui PSG și asta a fost important când am decis. Mi-am zis că adaptarea va fi mai ușoară și nu m-am înșelat”, a declarat Leo Messi, citat de As.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul furat care costă o avere » Poliția l-a găsit pe alt continent + 3 suspecți au fost deja reținuți

Cristiano Ronaldo a investit 10 milioane de euro într-un bolid monstruos » Sunt doar 10 exemplare în toată lumea!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează