INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Sergio Ramos a semnat! La ce ofertă nu a dat curs pentru a se întoarce, după 18 ani, la FC Sevilla

Sergio Ramos a semnat cu FC Sevilla. Foto: Twitter
Sergio Ramos a semnat cu FC Sevilla. Foto: Twitter

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 20:46 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 20:46

Sergio Ramos (37 de ani) a fost la un pas să se transfere la Al-Ittihad, dar mutarea a picat după ce a reapărut interesul echipei care l-a lansat pe fundașul spaniol: FC Sevilla. A dat cu piciorul unui contract până în 2024 cu un salariu de 7 milioane anual.

Sergio Ramos nu mai este șomer. După despărțirea de PSG, fundașul spaniol avea mai multe variante de a-și continua cariera. S-a scris că Galatasaray îl dorea pe jucătorul de 37 de ani și că trebuia să facă în această săptămână vizita medicală, dar Ramos nu a acceptat oferta. Iar ieri la prânz, se anunța ca sigură mutarea lui în Arabia Saudită. 

Al-Ittihad i-a propus un acord valabil până în 2025, cu un salariu net anual de 7 milioane de euro. Și Sergio chiar era pe punctul să-l semneze, dacă nu intervenea în ultimul moment FC Sevilla.

Transfer rezolvat de FCSB » A semnat și vrea direct la echipa națională: „A cântărit enorm în luarea deciziei”
FCSB
Transfer rezolvat de FCSB » A semnat și vrea direct la echipa națională: „A cântărit enorm în luarea deciziei”

FC Sevilla l-a refuzat acum două luni pe Sergio Ramos

O mutare neașteptată, din moment ce, la începutul lui iulie, aceeași grupare andaluză îl trimitea la plimbare. 

„Este un jucător magnific, un produs al sistemului nostru de tineret, dar nu există nimic între el şi Sevilla”, explica vicepreşedintele Maria del Nido Carrasco. A încercat și-n MLS la echipa lui Beckham și Messi, însă nu a ajuns la un acord cu Inter Miami.

Sergio Ramos va câștiga numai un milion pe an la FC Sevilla

„Mi-am dorit să mă întorc acasă. N-am simțit să merg în nicio altă parte, doar să vin aici. Am venit pentru c-aveam o promisiune de ținut față de tatăl, bunicul meu și față de Puerta”, a explicat fostul internațional spaniol. Care a refuzat și un salariu de 11 milioane de euro la turci. 

Fostul căpitan al lui Real Madrid a fost crescut în academia Sevillei, iar în 2004 a fost promovat la prima echipă. După doar un sezon, s-a transferat la Real, care a achitat 27 de milioane de euro, iar acum a decis să închidă cercul, semnând cu Seviila. Va primi numai un milion de euro și acordul este până în 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Citește și:

Vlad Iacob, reacție după validarea noului plan de reorganizare modificat

Giani Kiriță îl invită pe jucătorul lui Dinamo să se retragă: „Particip la un turneu de old-boys, ar fi bine să vină cu mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  05 Septembrie 2023, 13:51

ABSOLUT genial. N-avea rost sa mearga in Arabia, pt bani, ca BANI ARE ...

brazisio
brazisio  •  04 Septembrie 2023, 22:02

Ie te bah tata ca mai sunt si jucatori care nu se duc numai dupa cascaval. Gelatu' s-a dus cu bombonica lui intr-o tara unde si caprele au mai multe drepturi decat femeile. Dupa ce s-a trenserat a ajuns sa dea din clanta ce tare e liga ***... Nu-mi place Ramos dar respect ca nu s-a dus acolo...el si alti care i-au refuzat pe sauditi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danutz2408
danutz2408  •  04 Septembrie 2023, 21:28

Un adevarat profesionist si um exemplu pentru multi fotbalisti sa se intoarca la echipa la care a crescut fara sa tina cont de latura financiara Gica popescu si altii ar fi avut ce invata de la el

Vezi toate comentariile (4)
Comentează