INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

GALERIE FOTO Sergio Ramos s-a oferit să-l ajute pe Kylian Mbappe la Madrid, dar vrea 6 milioane de euro

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 23:26 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 00:21

Kylian Mbappe este foarte aproape de transferul la Real Madrid, iar fostul său coechipier de la PSG, Sergio Ramos, e gata să-i cedeze conacul lui. Vrea 6 milioane de euro în schimbul proprietății.

Sergio Ramos este gata să facă afaceri cu Kylian Mbappe. Internaționalul francez se pregătește s-o părăsească pe PSG, unde au fost coechipieri, și să semneze cu Real Madrid. Iar Ramos e gata să-i vândă conacul în care a locuit pe vremea când îmbrăca și el tricoul blanco.

Italienii anunță: „Părțile s-au pus de acord” » Unde va juca Dennis Man sezonul viitor
STRANIERI
Italienii anunță: „Părțile s-au pus de acord” » Unde va juca Dennis Man sezonul viitor

GALERIE FOTO. Sergio Ramos vrea 6 milioane de euro în schimbul vilei. Cum arată casa în care ar putea locui Mbappe la Madrid 

Conacul lui Sergio Ramos, foto: Idealista
Conacul lui Sergio Ramos, foto: Idealista
Conacul lui Sergio Ramos, foto: Idealista
Conacul lui Sergio Ramos, foto: Idealista
Conacul lui Sergio Ramos, foto: Idealista
+16 FOTO

Acum la FC Sevilla, Ramos a părăsit vila în 2022, când s-a transferat de la Real la PSG. Și cere în schimbul acesteia nu mai puțin de 6 milioane de euro!

El și soția sa, Pilar Rubio, despre care s-a scris nu demult că ar intenționa să divorțeze, au pus conacul în vânzare de mai multă vreme. Acesta este situat într-una dintre cele mai scumpe zone de lângă Madrid, La Moraleja, are aproximativ 1000 de metri pătrați și este împărțit pe două etaje.

Sergio Ramos și Pilar Rubio au cumpărat casa în 2017 cu 1,5 milioane de euro, dar au renovat-o

Este un adevărat complex, cu mai multe dormitoare, băi, dressinguri, dar și un lift care facilitează deplasarea. În cazul în care Ramos va vinde conacul cu 6 milioane de euro, atunci va face o super-afacere. El și soția lui au plătit 1,5 milioane de euro în 2017, pentru acest complex.

Locuința a fost recent renovată cu „materiale de înaltă calitate”, iar momentan nu se știe dacă Ramos și Pilar sunt deschiși la o negociere. Chiar și în cazul lui Mbappe.

Detaliile contractului lui Kylian Mbappe cu Real Madrid

Kylian, potrivit cotidianului Marca, ar fi semnat deja contractul cu Real Madrid, unul valabil cinci sezoane, care va intra în vigoare la 1 iulie 2024, la o zi după ce expiră angajamentul francezului cu PSG.

Fotbalistul va avea un salariu 20 de milioane de euro net pe an și va deveni astfel cel mai bine plătit jucător de la Real Madrid, dar nu va încasa cu mult mai mult decât Toni Kroos, Luka Modrid și David Alaba.

Este un salariu mai mic decât cel pentru care Kylian Mbappe și Real Madrid se înțeleseseră în 2022, când francezul și-a dat acordul să vină în Spania, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri și a prelungit cu PSG. În urmă cu doi ani, părțile bătuseră palma pentru 26 de milioane de euro net pe an.

Bonus de 125 de milioane de euro la instalare

 Kylian Mbappe va primi un bonus de instalare imens la Real Madrid, cifrat la 125 de milioane de euro, care va fi împărțit în mai multe tranșe. De asemenea, francezul va obține sume importante din drepturile de imagine, iar sursa citată anunță că Mbappe va avea câștiguri de aproximativ 50 de milioane de euro net pe an, sumă în care intră salariul, tranșa din bonusul de instalare și bani din drepturile de imagine.

VIDEO. Premier GSP » Pe cine ar prefera Pantilimon ca adversar, Mbappe sau Haaland?

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Cea mai neașteptată despărțire din Superliga, comentată cu umor la EURO GSP: „Este știrea secolului în fotbal, peste Mbappe la Real Madrid!”

Seară specială pentru Erling Haaland » A păcălit și singura echipă în fața căreia nu marcase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează