INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Doi jucători aleși MVP la un meci din Premier League după ce l-au salvat pe fanul care suferise un infarct în tribună

Reguilon îl anunță pe arbitru despre infarctul din tribune.
Reguilon îl anunță pe arbitru despre infarctul din tribune.

Articol de - Publicat luni, 18 octombrie 2021 13:39 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 14:02

Sergio Reguilon (24 de ani) și Eric Dier (27 de ani), coechipieri la Tottenham, au alarmat medicii și arbitrul când tânărul s-a prăbușit în tribună. Meciul de la Newcastle a fost oprit un sfert de oră, iar spectatorul resuscitat și stabilizat în drum spre spital.

Clipe de spaimă pe St James' Park, la Newcastle - Tottenham (2-3), cu doi fotbaliști în prim-plan. Reguilon și Dier, colegi la Spurs, au fost oamenii zilei.

În minutul 41, un fan al „coțofenelor" a făcut infarct în tribună. Cei din jurul lui au reacționat imediat, cerând ajutorul celor de pe teren. Atunci s-au implicat jucătorii. Dier a dat alarma pe băncile de rezerve, spunându-le medicilor celor două echipe că suporterul are nevoie de resuscitare. Iar coechipierul său spaniol l-a anunțat pe arbitrul Marriner ce s-a întâmplat, cerându-i să oprească meciul.

Reguilon: „Am realizat că e ceva dramatic"

Un sfert de oră, partida a fost întreruptă, cât timp doctorii au intervenit. Spectatorul a fost resuscitat, apoi transportat la spital. Starea lui este bună.

Reguilon și Dier au fost aleși „oamenii meciului". „Cele trei puncte sunt mereu un motiv de bucurie, dar mult mai importantă era sănătatea acelei persoane. L-am văzut pe tânăr prăbușindu-se și am realizat că e ceva dramatic. Mi s-a confirmat că a fost stabilizat", a declarat ibericul.

Bogații triști: ce a făcut Newcastle la primul meci din era arabă

Newcastle a fost învinsă pe teren propriu de Tottenham, scor 2-3, în primul meci sub comanda noilor finanțatori, și rămâne pe loc retrogradabil.

Bogații triști: ce a făcut Newcastle la primul meci din „era Prințului” » Imaginile serii pe St. James' Park
Premier League
Bogații triști: ce a făcut Newcastle la primul meci din „era Prințului” » Imaginile serii pe St. James' Park

Sub privirile lui Yasir Al-Rumayyan și Amanda Staveley, noii șefi, cei cei care fac legătura cu prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman, Newcastle a comis-o din nou.

Sărbătoarea nu a ținut mult. Ndombele a egalat în minutul 17, apoi Harry Kane i-a adus pe londonezi în avantaj, după doar 5 minute, cu prima reușită stagională în Premier League.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Lineker, încântat de Barcelona: „Cu asemenea tineri virtuozi, viitorul e strălucit” » Valencia contestă dur arbitrajul: „Fluieră ce vor”

ATENȚIE, IMAGINI DURE Violență extremă la derby-ul Slovaciei » Ultrașii s-au bătut cu sălbăticie! Loviți până n-au mai mișcat!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează